Już 29 stycznia rozpocznie się wspaniała sportowa rywalizacja i niepowtarzalne widowisko. Nie może go przeoczyć! Bądź z nami!

Już 29 stycznia rozpocznie się wspaniała sportowa rywalizacja i niepowtarzalne widowisko. Nie może go przeoczyć! Bądź z nami!

Może i ja wezmę udział w tym roku? ?
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan

Kurczę, też mnie kusi żeby się zgłosić ale obawiam się, że mi real na to nie pozwoli ?
To ja dodam kolejny raz, liczy się udział. Przynajmniej tym co startują podpowiem, że im więcej startów tym większe szanse na dodatkowe premie... Udział liczy się za wystartowanie, nie za dojechanie...
Muratyka jeszcze nie ma swojego reprezentanta, tak tylko wejdę na "łono psychologiczne", a takiemu to chyba nie wypada. ?
To ja dodam kolejny raz, liczy się udział. Przynajmniej tym co startują podpowiem, że im więcej startów tym większe szanse na dodatkowe premie... Udział liczy się za wystartowanie, nie za dojechanie...
Muratyka jeszcze nie ma swojego reprezentanta, tak tylko wejdę na "łono psychologiczne", a takiemu to chyba nie wypada. ?
W takim razie jako Prezydent wystartuję i przełamię tę tradycję. ?
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
W takim razie zapraszam do zgłoszenia zespołu lub dogadanie się z innym i dołączenie do isteniejącego.
https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=130&t=583&hilit=zgłoszenia
Wydaje mi się, że będę chciał założyć Azymucki zespół, ale najpierw dowiem się co i jak i jeszcze przed Rajdem postaram się zgłosić. ?
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan

Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan