Przedstawiam plan wybudowania kopalń Azymuckich, a także wiosek dla mieszkańców w ich okolicy. Zanim te powstaną zostaną tam doprowadzone drogi, które zapewnią sprawną komunikację w regionie.

Przedstawiam plan wybudowania kopalń Azymuckich, a także wiosek dla mieszkańców w ich okolicy. Zanim te powstaną zostaną tam doprowadzone drogi, które zapewnią sprawną komunikację w regionie.

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan

Będę musiał wykonać taką mapkę dla całego kraju przy konsultacji z @Albert Fryderyk de Espada w sprawie kopalń w Koribijskim Ulenie. Chociaż najpierw przydałaby się ogólnokrajowa mapa surowców.

Będę musiał wykonać taką mapkę dla całego kraju przy konsultacji z @Albert Fryderyk de Espada w sprawie kopalń w Koribijskim Ulenie. Chociaż najpierw przydałaby się ogólnokrajowa mapa surowców.
W razie pytań, oraz w kwestii udzielenie informacji służę pomocą.
Ale co fakt to fakt przydała by nam się mapa ogólnogeograficzna poszczególnych Ulenów oraz na następstwie mapa występowania surowców.

W dniu dzisiejszym Prezydent Uleński nadzorował budowę MKW "Borat" oraz MKW "Mendzewengle" (stąd też mała aktywność w ciągu dnia). Przy okazji wykorzystał swój stary aparat produkcji batawskiej i zrobił zdjęcie części placu budowy. Pracownicy zapowiadają, że przygotowanie obu struktur do oddania nie powinno być dłuższe, niżeli do dnia 24 Grudnia. Sam Prezydent Uleński jak i Prezydent Muratyki mają wielkie nadzieje na powstanie tych dwóch kopalń, które mają się przyczynić do budowy regionalnego przemysłu, a także wyprowadzić Azymutię na przodowniczkę wsród regionów w wydobyciu węgla kamiennego.

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan

Kiedy planujesz doprowadzenie torów do tych kopalń? Nie ukrywam, ale czekam na rozwinięcie się przemysłu węglowego w Azymutii ?
Kiedy planujesz doprowadzenie torów do tych kopalń? Nie ukrywam, ale czekam na rozwinięcie się przemysłu węglowego w Azymutii ?
Tory w podobnym czasie do dróg powinny powstać w Azymutii. Mam też plan zarejestrować moją własną spółkę, która będzie zajmowała się wydobyciem węgla, kto wie? Może Pavlov United Industries będzie Królem Węglowym Nordaty? ?
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan

No ale wiecie co? Żeby tak spamować w sarmacki sposób na pięknym, wcale nie oczojebnym, muratyckim forum?! O nie nie nie, tak być nie będzie! Policja? Proszę na forum! ?
Milicja jeszcze nie funkcjonuje... Ale może górnicy zajmą się Jego Królewską Mością. ?
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan

Pacyfikacja łopatami i kilofami? Ja bym tego na własnej skórze przeżyć nie chciał... @Alfred Fabian von Tehen-Dżek lepiej tu nie buduj, a jak już to jakimiś konkretnymi postami, bo cię górnicy spacyfikują!
Z tego co wiem, to niedługo pojawią się tutaj byli obywatele B******... Nie wiem czy chciałbym dostać z wielkiej łapy Dehreińca, czy Uhraińca. Haha ?
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan