Joachim Cargalho 102 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał F. Lubomirski 1 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Wreszcie i ja przybywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Gerwazy Lisewicz 0 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Bo drobnej (heh) obsuwce czasowej, jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orjon 15 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 3 minuty temu, Maciej Gerwazy Lisewicz napisał: Bo drobnej (heh) obsuwce czasowej, jadę... Niestety czas się skończył o 19:15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Gerwazy Lisewicz 0 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Teraz, Orjon napisał: Niestety czas się skończył o 19:15 ? Ahaa, dzięki za informację... Troszkę mi się zapomniało, no i cóż... Może następnym razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi