• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Wspólna nordacka liga piłkarska?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

• NIO: 2611220030

1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

A jest Szanowny zainteresowany?

Na ten moment skoro i tak nie piastuje tu żadnego większego stanowiska jeżeli urząd Ministra Sportu zostanie powołany jestem w stanie pełnić pierwszą kadencję tego zaszczytnego stanowiska. 
    Poza piłką nożną mam parę propozycji, które można byłoby rozpatrzyć i zostać tak silnym sportowo krajem jak Kotlina Edelweiss, a nawet bardziej. 😉

• Lubię to 1
    • Kocham to! 1

Peetri Romanaav
    Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte
    Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga
    II Prezydent IV Republiki Muratyki
    Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu

p.romanoff@meil.nan

101005704499826378.png

Opublikowano

3 minuty temu, Piotr Romanow napisał:

Na ten moment skoro i tak nie piastuje tu żadnego większego stanowiska jeżeli urząd Ministra Sportu zostanie powołany jestem w stanie pełnić pierwszą kadencję tego zaszczytnego stanowiska. 
    Poza piłką nożną mam parę propozycji, które można byłoby rozpatrzyć i zostać tak silnym sportowo krajem jak Kotlina Edelweiss, a nawet bardziej. 😉

W II FN już był kiedyś Minister Sportu, ale zrezygnował. Nawet można przywrócić ministerstwo z archiwum, chociaż o ile pamiętam nic w nim nie było. Skoro chęci są, to załatwione.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

3 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

W II FN już był kiedyś Minister Sportu, ale zrezygnował. Nawet można przywrócić ministerstwo z archiwum, chociaż o ile pamiętam nic w nim nie było. Skoro chęci są, to załatwione.

Chęci są zawsze, tylko pytanie jak nasz naród będzie "współpracował" z władzami. Na ten moment zająłbym się piłką nożną, a następnie myślałem nad wprowadzeniem skoków narciarskich na wzór sarmacki, że trzeba rzeczywiście grać, wysyłać screeny do szefostwa i robić sobie taką fajną narrację na forum.

• Lubię to 1
    • Kocham to! 1

Peetri Romanaav
    Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte

p.romanoff@meil.nan

101005704499826378.png

Jak dla mnie, pomysł takiej ligi piłkarskiej byłby dla mnie dobry. Tylko kto by ją prowadził? 

Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI 

Arcybiskup achkovski 

Prymas II Federacji Nordackiej 

Minister sprawiedliwości 

Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

heniu_prymas.png.5434ce5e4e8a4edfff1bd20fd1f908be.png

1260.png

Opublikowano

Godzinę temu, Henryk Ziemiański napisał:

Jak dla mnie, pomysł takiej ligi piłkarskiej byłby dla mnie dobry. Tylko kto by ją prowadził? 

Odsyłam Szanownego do Ogłoszenia Ministra. 

Peetri Romanaav

p.romanoff@meil.nan

101005704499826378.png

Opublikowano
  •   Zaimki: żeńskie

•   Zaimki: żeńskie
    20 godzin temu, Pavel van der Gibson napisał:

Powiększenie ligi, myślę, że jak najbardziej jest możliwe, jeśli są nowi chętni trenerzy i nowe kluby. Chociaż prawda jest taka, że aktualnie dwa kluby mają nieaktywnych trenerów, więc zacząłbym od przejęcia najpierw ich.

Jak najbardziej jest możliwe! Ale tak, przynajmniej dwie ligi cierpią na nieobecność trenerów, których trzeba będzie zastąpić by gra w 10 miała nadal sens, więc zaczęłabym od ich podmianki (czy to w trakcie sezonu, czy po nim), a następnie kolejne drużyny. W lidze nie ma żadnych większych zasad jak ograniczenia transferów czy inne jakieś. Gramy dla przyjemności. Z wpłat sponsorów są fundowane nagrody dla 3 drużyn na podium oraz 2 drużyn, które doszły do finału w Pucharze Nordaty. Oprócz tego mamy ładne statuetki (na ten moment wirtualne, może kiedyś namacalne...)

JKM Królowa Małżonka Królestwa Voxlandu, Generalissima Palatynatu Leocji

Opublikowano

6 godzin temu, Anastasia Windsachen napisał:

Jak najbardziej jest możliwe! Ale tak, przynajmniej dwie ligi cierpią na nieobecność trenerów, których trzeba będzie zastąpić by gra w 10 miała nadal sens, więc zaczęłabym od ich podmianki (czy to w trakcie sezonu, czy po nim), a następnie kolejne drużyny. W lidze nie ma żadnych większych zasad jak ograniczenia transferów czy inne jakieś. Gramy dla przyjemności. Z wpłat sponsorów są fundowane nagrody dla 3 drużyn na podium oraz 2 drużyn, które doszły do finału w Pucharze Nordaty. Oprócz tego mamy ładne statuetki (na ten moment wirtualne, może kiedyś namacalne...)

Cieszę się z szybkiego odzewu. Jeśli byś była zainteresowana wyślę do Ciebie oficjalne pismo z Ministerstwa w sprawie chęci uczestnictwa nordackich trenerów i drużyn w lidze. Tak bardziej prawnie będzie.

• Lubię to 1

Peetri Romanaav

p.romanoff@meil.nan

101005704499826378.png