Plan 3 miesięczny Pawłowa

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Re: Plan 3 miesięczny Pawłowa

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Cytuję słowa Piotr Romanow (19 sty 2022, 17:31):

Taki był zamysł przy ich tworzeniu, może z czasem odbiją w stronę turecko-słowiańską? Nie wiem, na razie mam stop odnośnie językotwróstwa. ?

Nie no, jak tak greką zaleciało, to nawet fajnie. Nie kojarzę żadnego języka podobnego w jakimś stopniu do greckiego w mikroświecie... Kiedyś to w Surmenii, ale tej to już trochę nie ma...

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Weteran
Weteran

Post autor: Peetri Romanaav »

Cytuję słowa Waksman (19 sty 2022, 21:53):

Nie no, jak tak greką zaleciało, to nawet fajnie. Nie kojarzę żadnego języka podobnego w jakimś stopniu do greckiego w mikroświecie... Kiedyś to w Surmenii, ale tej to już trochę nie ma...

Spokojnie, język azymucki może być taką bombą, że nie będziemy w stanie go wymawiać, albo przejdzie tyle zmian, że będzie brzmiał jak j.tureckopolskorosyjskogreckoniemiecki. W końcu to Pollin, blokuje nas tylko nasza kreatywność. ?

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Oj tak. To moja główna zasada - twoją jedyną granicą jest twoja kreatywność. Swoją drogą - to jak już tak bierzemy ze wszystkiego to może... Chiński? ?

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Weteran
Weteran

Cytuję słowa Waksman (19 sty 2022, 22:51):

Oj tak. To moja główna zasada - twoją jedyną granicą jest twoja kreatywność. Swoją drogą - to jak już tak bierzemy ze wszystkiego to może... Chiński? ?

Raczej nie, bo nie ma tam nic co mógłbym wykorzystać. ?

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

No jak to nie? A te fajne kreski i kropki to co?

:kek:
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Weteran
Weteran

Cytuję słowa Waksman (20 sty 2022, 08:13):

No jak to nie? A te fajne kreski i kropki to co?

:kek:

Jak chcesz to możesz Muratycki robić w fuzji z Kitajcami. Mnie jakoś języki azjatyckie nie bardzo interesują, bo wszystkie brzmią jak miałczenie i wydawanie z Siebie dziwnych dźwięków... Nawet mój niegdyś ulubiony japoński teraz brzmi jak "ara ara"...

Peetri Romanaav

p.romanoff@meil.nan

Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Nie no broń Boże od jakiegoś dodawania chińskich języków do muratyckiego! Ja się swojego czasu uczyłem koreańskiego, ba, nawet Duolingo mnie naciągnęło na pakiet premium, ale no. Wyszło jak wyszło ????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Azymucki Ulen”