Panowie,
Dość! Ile można słuchać mamłania co dobre, a co nie? Przede wszystkim, NIKT, nie chciał zajmować się tym regionem do momentu mojego pojawienia, a gdy przyjąłem urząd Prezydenta Azymutii i mam jakieś własne plany nagle wszystkim odpaliła się lampka, jak by to ukrócić i władać po swojemu. Czemu w takim razie nikt nie startował na ten stołek? Co za blisko koryta i wszyscy się bali wziąć to na swoje barki? Jeżeli nikt nie miał chęci teraz to dlaczego teraz mnie ustraja pod siebie?
Przede wszystkim, w planach mam pisanie pracy magistrackiej w Bialenii odnośnie HISTORII AZYMUTII, to jest pierwsze primo. Drugie primo, mam plan na region według siebie, a to znaczy, że chcę go zrealizować w jak najwyższym stopniu, może w 100%, a może w 300%, nie was to dotyczy, dlaczego więc nagłe poruszenie? I trzecie primo i ultimo, jeżeli ktoś się chce udzielać w sprawie tego regionu, to niech najpierw tu zamieszka, a potem wyraża swoje zdanie odnośnie tego regionu. Smaczki czy tak czy tak tu będą, dlatego że region ten ma swoją historię, ale nie będę opierał tego rejonu pod to jak kto się komu podoba...
Jak zobaczycie pierwsze efekty moich prac, to wtedy proszę o wszelki komentarze.