Uniwersytet Muratycki

Miejsce dyskusji obywateli i mieszkańców Muratyki.

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Weteran
Weteran

Re: Uniwersytet Muratycki

Post autor: Peetri Romanaav »

Cytuję słowa Waksman (12 gru 2021, 19:01):

A ja powiedziałem, że jak to tak można ? (mam nadzieję, że się zrozumieliśmy XD)

Zrozumieliśmy się, w końcu mam wykładać ten język. ? 

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

No, to wspaniale! Jutro postaram ci się wysłać pierwszy taki mini-podręcznik do muratyckiego, który stworzyłem w... 2016 roku bodajże. Jest troszkę przedawniony ale może coś wspólnie wymyślimy odnośnie wdrożenia starych reguł do nowej wersji języka.

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Weteran
Weteran

Post autor: Peetri Romanaav »

Cytuję słowa Waksman (12 gru 2021, 19:05):

No, to wspaniale! Jutro postaram ci się wysłać pierwszy taki mini-podręcznik do muratyckiego, który stworzyłem w... 2016 roku bodajże. Jest troszkę przedawniony ale może coś wspólnie wymyślimy odnośnie wdrożenia starych reguł do nowej wersji języka.

Fajnie by było jakby powstała Biblioteka na prace,  albo żebyś je publikował w naszej Wikipedii, bo ja powoli robię magisterkę w Bialenii i chętnie podzielę się sowimi pracami z narodem, który będzie pisał prędzej, czy później takie prace. ?

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Awatar użytkownika
AleksanderNovak
Przewodnik
Przewodnik

Post autor: AleksanderNovak »

Możemy reaktywować Ligę Bluszczową lub powołać nową organizację zrzeszającą nie tyle co uczelnie, co artystów i naukowców Mikroświata... Jeśli chodzi o współpracę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plac im. Patriica Waffla”