Taką różnorodność jaką już podałem mi wystarczy i mi pasuje.
Krajowe druki potwierdzeń Banku Pollinu
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
- Robert Drenin
- Weteran
Re: Krajowe druki potwierdzeń Banku Pollinu
Ależ Towarzyszu. Ja niestety zgodzić się nie mogę na powtarzanie żadnych osób, związku z moimi przytoczonymi powyżej argumentami. Proponuję jednak wykorzystanie wszystkich banknotów. Już lepszym rozwiązaniem byłoby umiejscowienie na banknocie Towarzysza @Dimitrij Ścierkow, a niżeli powtarzanie jakiejkolwiek osoby. Jednakże proponuję zastosowanie osób spoza kraju, aby jednak podkreślić w każdym możliwym aspekcie przywiązanie do Proletariatu Światowego.
Towarzysz Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
- Robert Drenin
- Weteran
Towarzysz Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
- Robert Drenin
- Weteran
To skoro kolejność również też jest ustalona i osoby, to będzie można skontaktować się z Helwetykiem.
Towarzysz Robert Drenin
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
Jestem pierwszym władcą Czesnoradu. Jestem symbolem jego ludu i walki ze wszystkimi przeciwnościami. Od zawsze stawiałem absolutnie wszystko na rzecz dobra Czesnoradu. Nigdy nie pozwoliłem na jakiekolwiek porażki naszej ojczyzny. Niektórzy mogliby nawet stwierdzić, iż dwa potwierdzenia to nawet mało! Włodzimierz Molotin pojawi się razy dwa bez względu na cokolwiek. Siostra Molotina jest również kolejnym symbolem naszego rozwoju, a Operar jest symbolem współpracy narodów ludu. Pozostałe miejsca są puste, ale zgodziłem się na ich wypełnienie tamtymi osobami. Jeżeli tyle obcych osób zza granicy Towarzyszowi nie wystarczy to niech Towarzysz siebie zamieni na jakąś inną osobę. Dziękuję, do widzenia!
Coś Cię śmieszy w mojej wypowiedzi, Towarzyszu @Bolesław Kirianóo von Hohenburg?

- Robert Drenin
- Weteran
Towarzysze!
Z radością mogę już powiedzieć, że wszystkie Czesnoradzkie Druki Potwierdzeń zostały opracowane. Troszkę odbiegły od tego, co ustaliliśmy. Aczkolwiek uważam, że są świetnie zrobione i bardzo dobrze, że tak a nie inaczej postąpiliśmy. Aktualna kolejność Druków prezentuje się następująco:
- Towarszysz Dimitrij Ścierkow,
- Towarzysz Tarsycjusz Operar,
- Towarzysz Kovacs,
- I Siostra Molotina,
- Towarzysz Siergiej Makłow,
- Towarzysz Robert Drenin,
- Towarzysz Włodzimierz Molotin.
Towarzysz Robert Drenin