- Staramy się zmniejszać trochę biurokrację, przynajmniej na tyle ile możemy. Dlatego też stwierdziliśmy, że uogólnienie mogłoby by być dobrym pomysłem, zwłaszcza że treści traktatów często się powtarzają, najwyżej mogą być sparafrazowane, aczkolwiek większość sprowadza się doo podobnych działań. - Towarzysz Drenin decydował się kontynuować jeszcze odpowiadanie, aby rozjaśnić kwestię dokumentu.
- Natomiast co do wyglądu i estetyki dokumentu, to niestety, ale brakuje nam akurat tuszu do drukarek i musieliśmy oszczędzać (A tak poza narracją, to akurat zepsuł mi się sprzęt, na którym miałem wiele programów i dokumentów. Dlatego też obecnie jestem na tymczasowym. Więc wiele rzeczy niestety może się również nie pojawić (jak przykładowo Ordery), gdyż muszę czekać na naprawę od 2 tyg. do 3 lub 4 tyg.)
- Z kolei jeśli chodzi o ambasadę, to jak najbardziej, zgodnie z postanowieniem Traktatu. - Po czym jeszcze Towarzysz dodał - Z kolei cieszymy się, że mile postrzegacie zawarcie traktatu. Mamy nadzieję też, że przyszłość również będzie sprzyjać rozwojowi przyjaźnij naszych narodów. Wiele rzeczy możemy wspólnie zdziałać i osiągnąć - dodał Towarzysz Drenin z uśmiechem na twarzy, wyobrażając sobie potencjalne scenariusze wspólnej współpracy w wielu kierunkach.