@Waksmangdzie się stawić na te czekoladki? ?
Muzeum Czekolady w Czekoladowicach. Nie dość, że zorganizuję mini wycieczkę po fabryce, to jeszcze zorganizuję taką degustację czekolady, jakiej jeszcze w życiu na oczy nie widziałaś! ?

@Waksmangdzie się stawić na te czekoladki? ?
Muzeum Czekolady w Czekoladowicach. Nie dość, że zorganizuję mini wycieczkę po fabryce, to jeszcze zorganizuję taką degustację czekolady, jakiej jeszcze w życiu na oczy nie widziałaś! ?
Powróciłem po niezapowiedzianej nieobecności. Czas się zająć firmą.
No, nie ogłaszałem jakoś mocno mojej realiozy ale próbuje powrócić i tak dalej, walka z marazmem trwa!
Herold Marazmu, relaksoholik, Freutregger Freutu Apoikia Andronicka

Ugułem w ten weekend będę raczej niedostępny z powodu realowego wyjazdu poza granice nieistniejącej Polski - nebude mne, jak co ma?te to Discord ?
Miłego wypadu.

Wróciłem ugułem. @Albert Fryderyk de Espada przydałoby się posprzątać lotnisko na Jęzorku, bo strasznie tu szczynami śmierdzi. Ktoś po rzucie paszportem chyba się zesikał przed odlotem ?

Znikam na kilka dni, aby być konkretnym to od jutra (sobota) do co najmniej 16 stycznia (wtorek).

Chyba jestem jedyną osobą w tym kraju która co chwilę gdzieś znika. Tak czy siak do zobaczenia na GP Hiszpanii w piątek. (mam nadzieję)

Powróciłem z realiozy.
Powinniśmy przeprowadzić jakiś profilaktyczny program szczepień przeciwko realiozie. Ostatnio ta choroba zbiera straszliwe żniwa...
Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej
Klon należący do@Kamiljan de Harlin

Oświadczam, że powróciłem z realnego wyjazdu. Postanawiam być miarę aktywny, ale to też zależy od mojego czasu.