Wnioski i prośby NKI
- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

- Albert Fryderyk de Espada
- Mały Król

Re: Wnioski i prośby NKI
Uszanowanie,
Chciałbym prosić o stworzenie archiwalnego działu dla Dni Postępu 2022 oraz przeniesienie tam zeszłorocznych postów.
- Maszyna do postów

- Leonid Repulijski
- Doświadczony
Jako obywatel Insulii zwracam się z prośbą o utworzenie przestrzeni informatycznej dla Insulijczyków na Wychodźstwie w związku ze spłonięciem naszej dotychczasowej sfery informatycznej (wygaśnięcie domeny).
Edit: o kurde, nie to konto xddd
Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej
Klon należący do@Kamiljan de Harlin
- Maszyna do postów

Jako obywatel Insulii zwracam się z prośbą o utworzenie przestrzeni informatycznej dla Insulijczyków na Wychodźstwie w związku ze spłonięciem naszej dotychczasowej sfery informatycznej (wygaśnięcie domeny).
Edit: o kurde, nie to konto xddd
Jeśli władze Insulii wyrażą taką chęć, wtedy NKI przychyli się do takiej prośby.
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Jeśli władze Insulii wyrażą taką chęć, wtedy NKI przychyli się do takiej prośby.
Podaję do wiadomości Rady Regencyjnej: @Bolesław Kirianóo von Hohenburg @AleksanderNovak@Joahim von Ribertrop

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

Rada Regencyjna przyłącza się do prośby o utworzenie przestrzeni informatycznej dla Cesarstwa Insulii w okresie bezforumowia.
- Maszyna do postów

Rada Regencyjna przyłącza się do prośby o utworzenie przestrzeni informatycznej dla Cesarstwa Insulii w okresie bezforumowia.
Nordackie Konsorcjum Informatyczne, na prośbę władz Cesarstwa Insulii z dnia 19 października 2023 roku, niniejszym PRZYCHYLA SIĘ do prośby udostępnienia miejsca na forum II Federacji Nordackiej w formie działu typu kategoria. Bardzo proszę o wskazanie jednego administratora oraz o rozpisanie drzewka for, które mają się znaleźć w kategorii Cesarstwa Insulii.
- Mały Król

Administrator: @Kamiljan de Harlin.
Drzewko to na razie coś takiego, jak będzie potrzeba to już Kamiljan doda.
- Cesarstwo Insulii
--Przejście graniczne (kategoria)
---Powitania
----Wiadomości zza granicy
--Terytorium (kategoria)
---Kniaziostwo Westlandu
----Saganat Amatorii
----Chanat Kugarii
---Dzielnica Senioralna
--Władze (kategoria)
---Pałac Cesarski
---Prezydium
---Sąd Ludowy
--Instytucje i stowarzyszenia (kategoria)
---Przenajświętszy Kościół Kiryjski
---Bank Centralny
- Maszyna do postów

Administrator: @Kamiljan de Harlin.
Drzewko to na razie coś takiego, jak będzie potrzeba to już Kamiljan doda.
- Cesarstwo Insulii
--Przejście graniczne (kategoria)
---Powitania
----Wiadomości zza granicy
--Terytorium (kategoria)
---Kniaziostwo Westlandu
----Saganat Amatorii
----Chanat Kugarii
---Dzielnica Senioralna
--Władze (kategoria)
---Pałac Cesarski
---Prezydium
---Sąd Ludowy
--Instytucje i stowarzyszenia (kategoria)
---Przenajświętszy Kościół Kiryjski
---Bank Centralny
Administrator dodany. Aktualnie nie mam dostępu do komputera, więc prosiłbym innego @Pracownik NKI do utworzenia działów wg. powyższego drzewka.
- Mały Król

Zrobione.
- Mały Król

Uszanowanie,
Chciałbym prosić o stworzenie w dziale "Zjednoczonych Sił" następujących działów:
- Dowództwo Zjednoczonych Sił
- Wojska Lądowe
- Siły Powietrzne
- Marynarka Wojenna
Dodatkowo chciałbym prosić o nadanie moderacji nad działem Zjednoczonych Sił i wszystkich podległych działów tam się znajdujących.
Edit:
W zasadzie to od razu warto by poprosić o ten dział na rozkazy w Dzienniku Ustaw.
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Uszanowanie,
Chciałbym prosić o stworzenie w dziale "Zjednoczonych Sił" następujących działów:
- Wojska Lądowe
- Siły Powietrzne
- Marynarka Wojenna
Dodatkowo chciałbym prosić o nadanie moderacji nad działem Zjednoczonych Sił i wszystkich podległych działów tam się znajdujących.
Edit:
W zasadzie to od razu warto by poprosić o ten dział na rozkazy w Dzienniku Ustaw.
Działy utworzone. Moderacja nadana. Proszę sprawdzić, czy wszystko się zgadza.
Na Dzienniku Ustaw się nie znam - deleguję tę sprawę do reszty @Pracownik NKI.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Maszyna do postów

Uszanowanie,
- Wojska Lądowe
- Siły Powietrzne
- Marynarka Wojenna
Edit:
Kategoria w Dzienniku Ustaw utworzona. W razie problemów proszę zgłaszać.
- Mały Król

No i ślicznie dziękuję, teraz trzeba się jakoś za to wszystko zabrać.