Koniec epoki

Dział na tematy związane z mikronacjami, ale nie pasujące do żadnego innego działu na forum. W tym dziale znajdziesz też miejsce na rozmowy pozamikronacyjne, czyli te o nieistniejącym realu.

Awatar użytkownika
Elina von Gredensburg
Przewodnik
Przewodnik

Re: Koniec epoki

Post autor: Elina von Gredensburg »

W tym wiem dlaczego to upadło zapytaj.onet.pl bo teraz dzieci nie mają prac domowych i teraz wyparło AI to czyli Sztuczna Inteligencja. W tym są teraz inne czasy niż kiedyś. Jak pamiętam nie było AI to było w tamtych czasach zapytaj.onet.pl i ja używałam do prac domowych. No wiecie czasy się zmieniają i to też się zmienia

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2026, 21:04 przez Elina von Gredensburg, łącznie zmieniany 1 raz.
image.png.1a4e6e0f4ce00501cf9261be172ad036.png
Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Burek »

zapytaj zdychalo jeszcze przed obecnymi ai i przed brakiem prac domowych. imo fejsbuk + chujowa administracja zabila zapytaj glownie

Awatar użytkownika
Elina von Gredensburg
Przewodnik
Przewodnik

Post autor: Elina von Gredensburg »

Cytuję słowa Burek (9 wrz 2026, 19:05):

zapytaj zdychalo jeszcze przed obecnymi ai i przed brakiem prac domowych. imo fejsbuk + chujowa administracja zabila zapytaj glownie

Tak rell, w tym jeszcze dodatkowo zabiło AI i brak prac domowych w szkołach

image.png.1a4e6e0f4ce00501cf9261be172ad036.png
Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Burek »

Co do Republiki Zapytaj to w czasach jej faktycznego funckjonowania społeczność zapytaj była posegregowana według kategorii, które były raczej zwartymi etnostejtami i często nie miały wielkiego związku z innymi. Sejm (z którego wyłoniła się Republika, ale to właśnie Sejm był zawsze jej podstawową częścią) był projektem ściśle pirowym (czyli kategorii Polityka i Rząd), większość innych użytkowników zapytaj pewnie o tym nawet nigdy nie słyszała.

Ostatnio zmieniony 10 wrz 2026, 0:08 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Weteran
Weteran

Post autor: August de la Sparasan »

Cytuję słowa Burek (9 wrz 2026, 22:07):

Co do Republiki Zapytaj to w czasach jej faktycznego funckjonowania społeczność zapytaj była posegregowana według kategorii, które były raczej zwartymi etnostejtami i często nie miały wielkiego związku z innymi. Sejm (z którego wyłoniła się Republika, ale to właśnie Sejm był zawsze jej podstawową częścią) był projektem ściśle pirowym (czyli kategorii Polityka i Rząd), większość innych użytkowników zapytaj pewnie o tym nawet nigdy nie słyszała.

Ff tym Republika Zapytaj była bardzo głupkoffata i ogólnie noffonordacka. Nie byłem tam ffpraffdzie, ale mój dziadek peffnie też nie był. Duch tej no Głupkoffatości czuć jednak sstamtąd.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
101005704499837848.png
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off-topic”