Zapalmy znicz ku pamięci zapytaj.onet.pl.

Zapalmy znicz ku pamięci zapytaj.onet.pl.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Ff tym już nikt tam nie zapyta o Republikę Zapytaj smutnażaba.jpg

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

A Republika Zapytaj jest cyklicznie (ale krótkotrwale) odradzana na PiRze, ostatnio jakoś w ostatnich tygodniach. Ale chyba administracja serwisu usuwa grupki związane z Republiką z jakiegoś powodu.

Polukałem sobie szybciutko po jakichś losowych zapytaniach i userach i wychodzi na to, że obecnie w naprawdę małym gronie tam siedzą, przewijają się wciąż te same osoby. Ale humor fajny*, taki nordacki**, może można by było w ostatni dzień przed zamknięciem napisać do nich że II Federacja, której częścią składową jest Monarchia Kiryjska, która powstała z połączenia Kirianii i Westlandu, który to powstał w wyniku upadku Insulii, która to swego czasu wykupiła Doctrinę, która to jest spadkobiercą spadkobiercy Republiki Zapytaj zaprasza.
*Jeden pokemon pisze policja przez duże P, a drugi wyznaje uzależnienie od rozmawiania z ChatemGPT broniąc jednocześnie wiary w karmę i wywoływanie tych no tzw duchów, chyba no głupkowatości.
**Jest nawet język noffonordacki w użyciu: https://zapytaj.onet.pl/Category/034,009/2,33193868,Oobe__sie_a_mam_pytanie_czy_jak_jestem_w_oobe_to_moge_oddychac_pod_wodom_cz_nie_i_czy_wice_pod_wodom_bo_sie_cykam_to_zrobic_pomyslcie_plsssssss.html
może można by było w ostatni dzień przed zamknięciem napisać do nich że II Federacja, której częścią składową jest Monarchia Kiryjska, która powstała z połączenia Kirianii i Westlandu, który to powstał w wyniku upadku Insulii, która to swego czasu wykupiła Doctrinę, która to jest spadkobiercą spadkobiercy Republiki Zapytaj zaprasza.
Już rozumiem i ff pełni popieram.

Są plany, żeby kontynuować Republikę Zapytaj na jakimś innym (noffym?) forum z pytaniami (jeśli dobrze zrozumiałem) btw

No to może niech kontynuują u nas? Zrobimy im Prowincję Zapytaj