W radio Karol napisał o podboju Sarmacji przez szkołę głupkowatości, ba nawet to opowiedział podczas audycji ostatniej! Czy uważacie, że ma rację, czy też wyssał sobie temat z brudnego palucha? 😉
Czy zgadzasz się z opinią o podboju Sarmacji przez systemy efeńskie?
- Edward Teague
- Entuzjasta
Czy zgadzasz się z opinią o podboju Sarmacji przez systemy efeńskie?
- Edward Teague
- Entuzjasta
Re: Czy zgadzasz się z opinią o podboju Sarmacji przez systemy efeńskie?
... swoją drogą douczcie ich, bo jest coś takiego jak opóźniacz i tym podobne, co? 😉
- August de la Sparasan
- Weteran
Uffażam, że duch głupkoffatości krąży nad Mirkośffiatem.

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

ja poffiem tak: podbuj sarmacji precz! Nie posyłajmy naszych fellow braciaków na nie nasze wojny ideowe i retoryczne celem czego? podbicia bagna sstarrych w którym Prefekcik wprowadza Ustawę Moderacji Pościkuff? Ja poffiem tak: podbijajmy serca i umysły nordaciarzuff, tak rell?
- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
I że tak powiem, to jest właściwa odpowiedź! Bravo Zulu!
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Po co podbijać SStarry świat, skoro noffy jest lepszy?

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Maciej Hergemon
- Uczeń
Czy jest jakiś link do radia dla słuchaczy bez schizofrenii? Bo niestety nie mam w planach strojenia plomb w szczęce na te Wasze radyjko, a też chciałbym się dowiedzieć, która świecówka smakuje najlepiej.
- Mały Król

podpinam się pod pytanie bo wsm wszyscy gadają o jakimś radiu a nwm gdzie ono jest (znaczy no na noffalu ale gdzie tak rell)
- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
https://www.youtube.com/@EdwardTeagueNowalski
Edd, masz naganę od admina, czytaj co Bolesław napisiał! 😄
- Mały Król

https://www.youtube.com/@EdwardTeagueNowalski
Edd, masz naganę od admina, czytaj co Bolesław napisiał! 😄
BRAVO. ZULU. Bardzo przyjemnie się słuchało i dobrze że wreszcie jakiś głos broni tej no Prawdy - tak poffiem. I teraz Noffi w czasie pracy na farmie w Noffolandzie albo przy tropieniu resztek sstarrych mogą słuchać tych no audycji o szufladkowaniu tzw mirko. Ff tym: tylko no komentarze włączcie tak wam poffiem, żeby no można było tzw. komentować. Juss rozumiess?
I no fani pytają: kim jest Edward Tik? Prosimy o audycję biograficzną. I jeszcze pytają: prosimy poszufladkowanie pollińskich v-religii i no ich odłamów. Tak wam poffiem.
- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
Audycje o szufladkowaniu v-świata są z prezentacji mikro dla potencjalnych v-ludzi i zamieszczone są w notatniku kociewskim pod wywołaczem #bywa . Jest ich już dziesięć i zjawią się na antenie radiowej systematycznie wszystkie, bo nie tylko ci łobcy mają je znać, ale i nasi noffi, a zwłaszcza sstarrzy, bo jem brak-nie motywancji. Może w tym sobie ją odnajdą.
Edward to matka (tfu łojciec) całego kloningu na mikro, jak dobrze go sprawdzić, to piter mikołajek tysch jest jego klo(w)nem 😉 ... że go jeszczo Sierg nie złowił?! 😮
- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
.. a komenty. Nocusch, coś za coś, nie kcemy reklam i tym podobnych guffien na witrynach, to nadajemy status materiałów edukacyjnych klipom. Amerykkańskie praffodaffstwo jeszcze dzieci (tak tak, to tysch noffi) chroni przed wpłyffem zgubnego realśffiata, bo same hamerykańce ffidzo, co robio sstarre na niem! Dlatego tysch komentuff niet i nie budiet 😉
- Mały Król

ff tym no ta Ameryka no broni tzw noffych? i no nie robi noffobójstff?
- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
Nu ale popa na Al Faradon, to w studwustu procentach (jak spirit) amerryka! Czy tam kto podniesie ruku na noffego? Nawet niechby, tro DDBarhir zara mu jo odetnie od tułoffia! 🙂
- Mały Król