*chrypka po imprezowej nocce*
Także ten tego ten...
Ogłoszono wyniki i przy rekordowej liczbie głosujących, otrzymałam 55,9% głosów, a jakąś formę głosu na mnie oddało 11 z 15 obywateli. Ogromnie za to dziękuję wszystkim @Obywatel Federacji. Nadal mnie zaskakuje taka oznaka zaufania oraz sympatii jaka pojawiła się wobec mnie. Bardzo dziękuję za wsparcie ogólne: @Markus Wettini @August de la Sparasan. Dziękuję również @Kamiljan de Harlinktóry ma wiele fajnych pomysłów i mam nadzieje, że pomimo mojego zwycięstwa nie zrezygnuje z działań na rzecz ich realizacji. Za całokształt dziękuję @Burek- trzeba mieć pewne autorytety społeczne - On jest jednym z nich. @Bolesław Kirianóo von Hohenburgdziękuję za pierwszą sugestię bym startowała i ogólnie spoko ziom, wynik tej akcji przerósł moje przewidywania.
Nigdy w moim v-życiu nie zrobiłam tak błyskawicznej kariery, od pierwszej deklaracji chęci działania w FN do głowy mikro.
Nie czas jednak na to by li tylko pławić się szczęściem i rozkoszami zwycięstwa. Gdy dopełnione zostaną formalności podejmę pierwsze próby rozruszania stolca pozycji Prezydenckiej. Na realizację wszystkim punktów swojego programu wyborczego mam całą kadencję, myślę jednak, że i jakieś działania podejmę które nie znalazły się w programie Zamkniętej Mikronacji Handlowej.
Co warto podkreślić - Nie wybrano mnie bym zmieniała kurs, Bądź czyniła rewolucje w porządku społecznym. Moim zadaniem jest by FN z raz obranej drogi, nie zawracało w tył. Zdobycze pewnej refolucji kultułałnej pannołdackich serc [ ❤️ ] nie mogą być cofnięte. Mówimy tu jasno - rezultaty triumfu Klasy, Kultury i Stylu nad Zaprzaństwem, Antykulturą i Brzydotą muszą być utrwalone. Pewne przyszłe reformy mają umocnić nasz charakter, zabezpieczyć słuszne idee przed ich wrogami. Wola Mocy ducha naszego narodu nie ma ograniczeń - Żadna jego myśl o wielkości i mocy nie może być dość wielka. Jysteśmi my siłą która puka w sstałcze sełca i mocą nekłomancji wybudza je z snuff.
Ci jednak, którzy czy to duchem zdradliwym z własnych trzebi bądź z namaszczenia zagranicy pragnąć będą nieszczęścia dla naszej mikronacji, którni będom chcielim podniść obrzydliwem łabska na świętę Nołdackie fartościii - NIECH BĘDZIE IM WIADOME, ŻE WŁASNYMI ZĘBAMI IM TE ŁABSKA ODGRYZĘ. Precz z zdrajcami! Niech żyje Federacja Nordacka!
Na koniec warto podziękować Allahowi - zaprawdę Bóg jest wielki i prowadzi nas drogą prostą.
Kto pobożnie wykonuje jego dzieło tego dobro nie ominie. Całym sercem się cieszę, że znalazłam się tutaj i mam nadzieje, że będziecie obywatele dumni z swojej pierwszej Pani Towarzyszki Prezydentowej.
Do zobaczenia!