Mowa z okazji wyboru na IX Prezydent Federacji Nordackiej

Miejsce urzędowania aktualnego Prezydenta II Federacji Nordackiej

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein
Profesjonalista
Profesjonalista

Mowa z okazji wyboru na IX Prezydent Federacji Nordackiej

Post autor: Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein »

655226221_18111392098682566_6295788815056920182_n.jpg.a90cdf36327d8a32134b55bd0129d26a.jpg

*chrypka po imprezowej nocce*
 Także ten tego ten...

Ogłoszono wyniki i przy rekordowej liczbie głosujących, otrzymałam 55,9% głosów, a jakąś formę głosu na mnie oddało 11 z 15 obywateli. Ogromnie za to dziękuję wszystkim @Obywatel Federacji. Nadal mnie zaskakuje taka oznaka zaufania oraz sympatii jaka pojawiła się wobec mnie. Bardzo dziękuję za wsparcie ogólne:  @Markus Wettini @August de la Sparasan. Dziękuję również @Kamiljan de Harlinktóry ma wiele fajnych pomysłów i mam nadzieje, że pomimo mojego zwycięstwa nie zrezygnuje z działań na rzecz ich realizacji. Za całokształt dziękuję @Burek- trzeba mieć pewne autorytety społeczne - On jest jednym z nich. @Bolesław Kirianóo von Hohenburgdziękuję za pierwszą sugestię bym startowała i ogólnie spoko ziom, wynik tej akcji przerósł moje przewidywania. 

Nigdy w moim v-życiu nie zrobiłam tak błyskawicznej kariery, od pierwszej deklaracji chęci działania w FN do głowy mikro. 
Nie czas jednak na to by li tylko pławić się szczęściem i rozkoszami zwycięstwa. Gdy dopełnione zostaną formalności podejmę pierwsze próby rozruszania stolca pozycji Prezydenckiej. Na realizację wszystkim punktów swojego programu wyborczego mam całą kadencję, myślę jednak, że i jakieś działania podejmę które nie znalazły się w programie Zamkniętej Mikronacji Handlowej.

Co warto podkreślić - Nie wybrano mnie bym zmieniała kurs, Bądź czyniła rewolucje w porządku społecznym. Moim zadaniem jest by FN z raz obranej drogi, nie zawracało w tył. Zdobycze pewnej refolucji kultułałnej pannołdackich serc [ ❤️ ] nie mogą być cofnięte. Mówimy tu jasno - rezultaty triumfu Klasy, Kultury i Stylu nad Zaprzaństwem, Antykulturą i Brzydotą muszą być utrwalone. Pewne przyszłe reformy mają umocnić nasz charakter, zabezpieczyć słuszne idee przed ich wrogami. Wola Mocy ducha naszego narodu nie ma ograniczeń - Żadna jego myśl o wielkości i mocy nie może być dość wielka. Jysteśmi my siłą która puka w sstałcze sełca i mocą nekłomancji wybudza je z snuff. 
Ci jednak, którzy czy to duchem zdradliwym z własnych trzebi bądź z namaszczenia zagranicy pragnąć będą nieszczęścia dla naszej mikronacji, którni będom chcielim podniść obrzydliwem łabska na świętę Nołdackie fartościii - NIECH BĘDZIE IM WIADOME, ŻE WŁASNYMI ZĘBAMI IM TE ŁABSKA ODGRYZĘ. Precz z zdrajcami! Niech żyje Federacja Nordacka!

Na koniec warto podziękować Allahowi - zaprawdę Bóg jest wielki i prowadzi nas drogą prostą. 
Kto pobożnie wykonuje jego dzieło tego dobro nie ominie. Całym sercem się cieszę, że znalazłam się tutaj i mam nadzieje, że będziecie obywatele dumni z swojej pierwszej Pani Towarzyszki Prezydentowej. 

Do zobaczenia!

Ostatnio zmieniony 27 lip 2026, 8:50 przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein, łącznie zmieniany 1 raz.
photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg

(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Awatar użytkownika
Derya Öztürk
Kontrybutor
Kontrybutor

Re: Mowa z okazji wyboru na IX Prezydent Federacji Nordackiej

Post autor: Derya Öztürk »

Gratuluję wygranej i życzę powodzenia.

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

Gratulację ale gdzie są stópki?!?!?!?!

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Markus Wettin
Przewodnik
Przewodnik

Post autor: Markus Wettin »

Gratki i również życzę powodzenia! :3 Niech żyje Dżamahirija Nordacka!

(-) Maarik Vettari

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

Domagam się pokazania stópek! Proszę spełnić swoją pierwszą obietnice!

@Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Profesjonalista
Profesjonalista

Cytuję słowa Barhir az R-Z-Emre (27 lip 2026, 15:27):

Gratulację ale gdzie są stópki?!?!?!?!

Cytuję słowa Barhir az R-Z-Emre (27 lip 2026, 16:59):

Domagam się pokazania stópek! Proszę spełnić swoją pierwszą obietnice!

@Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein

Niestety ta sprawa może się dokonać po oficjalnym rozpoczęciu Prezydentury. Poprzednia kadencja musi zostać zamknięta i przeniesiona do archiwum, złożyć trzeba przysięgę, nadać rangę na forum, wydać na stronie oficjalny komunikat itd. To nie ma tak hop siup w demokracji i poważnej mikronacji prawa. Wszystko ma swoją kolejność i papierkowa robota musi być wykonana. Nie może być tak, że stupki zostaną ukazane gdy jeszcze formalności nie zostały dopełnione. To tak jak przed słońcem w zenicie o 11:15 zaczynać popołudniową modlitwę - wszystko ma swój porządek.

Awatar użytkownika
Profesjonalista
Profesjonalista

Cytuję słowa Tarsycjusz Operar (29 lip 2026, 17:14):

Z wielką przyjemnością przyjęłam te gratulacje. Budowanie przyjaźni między Federacją a Magnifikatem to ważne zadanie. Łączy nas forum, lecz poprzez to techniczne złączenie możemy w przyszłości uczynić jeszcze silniejsze więzi.

Żadna inna głowa mikronacji nie podjęła się dyplomatycznego wysiłku by pogratulować w oficjalnej nocie tego wyboru - tym silniej cieszy nas to. Życzę sobie by sprawdziło się hasło "braci się nie traci" i braterstwo zostało rozbudowane i utrwalone.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pałac Prezydencki”