Nie są sfałszowane ale brak nadania obywatelstwa dla @Salim Emre od 16 lipca pomimo przedłożonego prawidłowo wniosku i złożonej przysięgi to jest V-PATOLOGIA jak mawiają o FN zagranicą.
Wzywam Sułtana @Barhir az R-Z-Emre do stanowczej reakcji. Powinniśmy domagać się ponownego przeprowadzenia wyborów po nadrobieniu zaległości przez po. Prezydenta @Burek
Jeśli są jakieś zastrzeżenia co do prawidłowości przeprowadzenia wyborów, to istnieje ścieżka prawna do zgłoszenia swoich uwag. Najwyższy Sąd Federalny może orzec powtórzenie wyborów.
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Jedyne co nie jest fałszywe w tych wyborach to piękne lica obu kandydatek i kandydata na Prezydenta. Naprawdę to chyba konkurs Miss Nordaty a nie elekcyja prezydencka.
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką! Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!
Adelaide - Sanatorium w Ciechocinku, wolę młodsze.
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Nie są sfałszowane ale brak nadania obywatelstwa dla @Salim Emre od 16 lipca pomimo przedłożonego prawidłowo wniosku i złożonej przysięgi to jest V-PATOLOGIA jak mawiają o FN zagranicą.
Wzywam Sułtana @Barhir az R-Z-Emre do stanowczej reakcji. Powinniśmy domagać się ponownego przeprowadzenia wyborów po nadrobieniu zaległości przez po. Prezydenta @Burek
Sułtan nie będzie ingerował w tą patologie.
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Tak, przelicz jeszcze raz! Cofnęłam sobie licznik lat.
Teraz elegancko! 8,5/10 zapraszam do Sułtana na dywanik.
@Barhir az R-Z-Emre Сигма сигма бой, Сигма бой, Сигма бой
Каждая девчонка хочет танцевать с тобой
Сигма сигма бой, Сигма бой, Сигма бой
Я такая вся, что добиваться будешь год.
@Barhir az R-Z-Emre Сигма сигма бой, Сигма бой, Сигма бой
Каждая девчонка хочет танцевать с тобой
Сигма сигма бой, Сигма бой, Сигма бой
Я такая вся, что добиваться будешь год.
Hej teraz to mogła byś zostać moją żoną.
Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun.
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi. W dowolnym momencie możesz zmienić swoje preferencje w ustawieniach prywatności. Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Privacy settings
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi.