Marsz Obrony Al-Faradon

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Derya Öztürk
Kontrybutor
Kontrybutor

Marsz Obrony Al-Faradon

Post autor: Derya Öztürk »

W stolicy Wezyratu Al-Faradon, Al-Elina, tłumy mieszkańców wyszły na ulice, by wyrazić swój zdecydowany sprzeciw wobec żądań terytorialnych wysuwanych przez Królestwo Elderlandu. Ludzie zjednoczyli się w pokojowym proteście, manifestując dumę z przynależności do Wezyratu Al-Faradon i jedność wobec zagrożenia dla ich suwerenności.

Marsz rozpoczął się na głównych arteriach miasta, gdzie rzesze protestujących przemieszczały się w kierunku Placu Fazila. Ulice wypełniły się transparentami, flagami i okrzykami solidarności, a atmosfera była pełna determinacji i nadziei. Mieszkańcy śpiewali pieśni patriotyczne, podkreślając swoją miłość do ojczyzny i gotowość do obrony jej granic.

Na Placu Fazila przygotowano specjalną scenę, na której miały przemówić najważniejsze osobistości Wezyratu, a także przedstawiciele Sułtanatu oraz zaproszeni goście. To miejsce stało się centrum wydarzeń, gdzie padły słowa jedności, odwagi i wspólnego działania na rzecz zachowania integralności terytorialnej. Przemówienia podkreślały znaczenie solidarności między narodami oraz konieczność pokojowego rozwiązania konfliktu, jednocześnie wyrażając stanowczy sprzeciw wobec wszelkich prób naruszania suwerenności Wezyratu Al-Faradon.

Awatar użytkownika
Derya Öztürk
Kontrybutor
Kontrybutor

Re: Marsz Obrony Al-Faradon

Post autor: Derya Öztürk »

Drodzy Mieszkańcy, Szanowni Uczestnicy Marszu Obrony Al-Faradon,

Jesteśmy tu razem, bo łączy nas jedno - nasz dom, nasza ziemia, nasza tożsamość. Plac Fazila jest miejscem, gdzie bije serce naszej wspólnoty, a my wszyscy jesteśmy jego strażnikami.

Chcę Wam powiedzieć, że moje serce jest z Wami. Nie pozwolę, by jakiekolwiek inne państwo wysuwało roszczenia terytorialne do naszego domu, do naszej ziemi, którą kochamy i którą pragniemy chronić. Nasza historia, nasza kultura i nasza przyszłość są nierozerwalnie związane z tym miejscem.

W tych trudnych chwilach pamiętajcie, że siła tkwi w jedności. Każdy z nas jest ważny, każdy głos się liczy.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

No i ja tam też z nimi byłem i tak no powiedziałem: "Ff tym BRAVO SIYAH BRAVO AL no FARADON. SSTARRZY I ICH IMPERIALISSM - PRECZ".

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Samira Al-Nassr
Odkrywca
Odkrywca

Post autor: Samira Al-Nassr »

Samira Al-Nassr również wzięła udział w marszu.

Wolny Al-Faradon!

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

Mieszkańcy Al-Elina, bracia i siostry, przyjaciele i obywatele Wezyratu Al-Faradon!

Dziś stoję przed wami jako strażnik tej ziemi, Sułtan Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, który z dumą i odpowiedzialnością strzeże pokoju i bezpieczeństwa naszego Wezyratu. Na białym jednorożcu przybyłem do was, by przypomnieć wszystkim, że nasza siła tkwi w jedności, a nasza przyszłość w mądrości i dialogu.

Jako akt dobrej woli i pragnienia pokoju, ogłaszam, że jestem gotów podjąć dialog z Królestwem Elderland. Chcę z nimi usiąść do stołu negocjacji, by rozwiązać spory, które dzielą nasze narody. Wierzę, że rozmowa i wzajemne zrozumienie mogą przynieść trwały pokój.

Jednak ostrzegam - jeśli McMelkor zlekceważy moje wezwanie i nie stawi się na konsultacje, uznam go za martwego, a Królestwo Elderland za martwe w oczach świata. Wtedy nie zawaham się ruszyć z armią na południe wyspy, by ogniem i szablą wymazać Elderland raz na zawsze z tej części świata.

Ale jeśli McMelkor przybędzie na konsultacje, jestem gotów prowadzić negocjacje z otwartym sercem i umysłem, by znaleźć rozwiązanie, które przyniesie korzyść wszystkim.

Niech pokój, sprawiedliwość i honor prowadzą naszą drogę.

Niech żyje Wezyrat Al-Faradon! Niech żyje Wielki Sułtanat Siyah! Fazil Siła! Allach Akbar!

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Salim Emre
Kontrybutor
Kontrybutor

Post autor: Salim Emre »

Al-Faradon został uratowany ale pozwoliliśmy, by na mapie świata istniał elderland. Śmierć Elderlandczykowi!

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun.

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wezyrat Al-Faradon”