Wyprawa Barhira po latający dywan dla Królowej Adelaide

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Re: Wyprawa Barhira po latający dywan dla Królowej Adelaide

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

To może chociaż do łóżka mi wskoczysz?

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Adelaide Radziwiłł-Chojnacka »

Barhir nie publikuj na forum prywatnych wiadomości, które wysyłasz eunuchom z haremu! To obrzydliwe.

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Przemyślałem sprawę. Rozwódkę po Bolku mógłbym jeszcze strzelić ale po Waksmanie to się brzydzę .

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Elina von Gredensburg
Przewodnik
Przewodnik

Post autor: Elina von Gredensburg »

Cytuję słowa Barhir az R-Z-Emre (19 sie 2026, 16:34):

Przemyślałem sprawę. Rozwódkę po Bolku mógłbym jeszcze strzelić ale po Waksmanie to się brzydzę .

Ja się rozowdzę z tobą tak zdecydowałam

image.png.1a4e6e0f4ce00501cf9261be172ad036.png
Awatar użytkownika
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Cytuję słowa Barhir az R-Z-Emre (19 sie 2026, 16:34):

No a ostatecznie i tak zostają Ci tylko kozy pastuchu.

Awatar użytkownika
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Cytuję słowa Elina az Ruzmari-Emre (19 sie 2026, 16:39):

Ja się rozowdzę z tobą tak zdecydowałam

Dobrze brawo! Eliza wyjeżdża na tatuaż do nowego sułtanatu! Ja to się cieszę, że z takiego uniwersum magicali wyszłam jakim są Hohenburgerowie.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Adelaide Radziwiłł-Chojnacka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

@Elina von Gredensburg Eli kochanie. Wszyscy mnie opuścili ale Twoje odejście złamało mi serce.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Barhir az R-Z-Emre, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Melancholijny finał... Niektórzy po takim wysiłku połączonym z tak wielkim odrzuceniem poszłoby do szopy po sznur.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Łączę wyrazy serdeczności dla Sułtana.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

No i dobrze, że go zostawiła! Niech idzie sobie do swoich muzułmanek z islamgrama. Elina znajdzie o wiele lepszego!

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Weteran
Weteran

Post autor: August de la Sparasan »

Cytuję słowa Kamiljan de Harlin (21 sie 2026, 20:10):

Łączę wyrazy serdeczności dla Sułtana.

Przyłączam się. Biedny ten nasz Sułtan, ffszyscy go zosstawili.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
101005704499837848.png
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Wyprawa była cudownym przeżyciem. Dla budowania takich wspomnień jestem w mikro.

A moje żony? Jak to mówią... Baby z wozu, wielbłądom lżej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wielki Sułtanat Siyah”