Fabryka dywanów

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Fabryka dywanów

Post autor: Adelaide Radziwiłł-Chojnacka »

Czy w Siyah funkcjonuje fabryka latających dywanów i wycieraczek? Chciałabym kupić jeden, latałabym sobie od pałacu do pałacu podziwiając widoki.

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Re: Fabryka dywanów

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

Pani nie zna się na dywanach. No ale nic dziwnego skoro pochodzi Pani z kraju w którym nie macie takich cudów techniki.

Latające dywany to nie samochody, statki czy samoloty. Nie produkuję się ich w fabrykach. Stworzenie takiego środka transportu to złożony ciąg wielu procesów technicznych, balistycznych, magicznych i rzemieślniczych.

Dywanu magicznego nie można kupić w sklepie. Jest ich zaledwie kilka na całym Pollinie. Ja sam latam na używanym z Al-Rajn.

Proszę jednak znać moje dobre serce. Jak tylko uporam się z tym śmierdzącym, starym grzybem McMelkorem, udam się na wyprawę by zdobyć potrzebne materiały, które później dzięki magii i odrobinie zabobonów przerobie na latający dywan dla Pani. Będzie sobie Królowa popierdalać na dywanie od pałacu do pałacu.

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Oh dziękuje Barhirze ♥️♥️♥️♥️♥️

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

Podziękuję Pani gdy przyniosę go w prezencie do Pani pałacu. Proszę życzyć mi powodzenia i opieki Allacha. Misja zdobycia dywanu dla Pani będzie bardzo niebezpieczna.

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Oddaję Sułtana pod opiekę Jahwe! Nie mogę doczekać się dywanu!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Miasto Fazil”