Dzień dobry, nazywam się Salim Emre. Jestem synem Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre.
Salim Emre wita
- Salim Emre
- Kontrybutor
Salim Emre wita
Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun.

- Yasmin an Zentawi-Emre
- Kontrybutor
Re: Salim Emre wita
Witaj synku, nasz ukochany pierworodny.

Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.

- Burek
- Mistrzunio
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

- Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Wschodząca Gwiazda
- Salim Emre
- Kontrybutor
Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun.

- Barhir az R-Z-Emre
- Wschodząca Gwiazda
Witaj synu. Twoje pojawienie się na tym świecie jest dla mnie zaskoczeniem. Chciałem zapytać jak to się stało ale wtedy przypomniałem sobie jak Twoja piękna mama zaciągnęła mnie do łożnicy, rozebrała się do naga i powiedziała „Zróbmy potomka". Wtedy ja wyciągnąłem swoją maczugę i... Kiedyś nauczę Cię obchodzić się z kobietami.
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek
- Profesjonalista
- Wschodząca Gwiazda
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Wschodząca Gwiazda
Witaj synu. Twoje pojawienie się na tym świecie jest dla mnie zaskoczeniem. Chciałem zapytać jak to się stało ale wtedy przypomniałem sobie jak Twoja piękna mama zaciągnęła mnie do łożnicy, rozebrała się do naga i powiedziała „Zróbmy potomka". Wtedy ja wyciągnąłem swoją maczugę i... Kiedyś nauczę Cię obchodzić się z kobietami.
I’m out… SSalih to ffcześniak?
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Derya Öztürk
- Kontrybutor
- Salim Emre
- Kontrybutor
Ojcze to zaszczyt móc stanąć u twego boku
Poddani witają potomka rodu sułtańskiego.
Dziękuję droga Derya.

- Alfred Fabian von Tehen-Dżek
- Profesjonalista
Ale te dzieci szybko dorastają, już mówi i to takim pięknym językiem. I głupkowatość go jeszcze nie dopadła
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

No jasne że jeszcze nie. Głupkowatość to najwyższy stopień oświecenia. Najpierw trzeba przejść przez edgyness, syndrom tego no oszuta i romatyzowanie Elyt.
- Barhir az R-Z-Emre
- Wschodząca Gwiazda
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.