Centrum Porad Barhira

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Re: Centrum Porad Barhira

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (12 lip 2026, 20:56):

Em... Sułtanie?

Bracie Królu, bez urazy... Każdy wie, że jestem otwartym człowiekiem. Nie wstydzie się siebie, takiego jakim mnie Allach stworzył. Pokazywanie maczugi to nic złego.

Zapraszam brata Króla na prywatną sesje o wyzwoleniu swojej seksualności.

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Cytuję słowa Adelaide Radziwiłł-Chojnacka (12 lip 2026, 20:57):

Śmigła pańskich żon panu już nie starczają? 😭😭😭😭

Lubię swoje śmigło. Co w tym złego, że o nim rozmawiamy w szerokim gronie? Moje żony codziennie je oglądają (i nie tylko).

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Cytuję słowa Barhir az R-Z-Emre (12 lip 2026, 20:59):

Bracie Królu, bez urazy... Każdy wie, że jestem otwartym człowiekiem. Nie wstydzie się siebie, takiego jakim mnie Allach stworzył. Pokazywanie maczugi to nic złego.

Zapraszam brata Króla na prywatną sesje o wyzwoleniu swojej seksualności.

Bracie Sułtanie. Jakakolwiek nie byłaby Brata religia, nasza uważa za niedopuszczalne podkradanie sobie małżonek niczym stad kóz. Proszę mnie nie zmuszać, bym zastosował jej inne, o wiele mniej przyjemne aspekty.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Bardzo mocno się nie zrozumieliśmy. Po pierwsze pokazywanie maczugi nie ma żadnych podtekstów erorycznych. Rozmawiamy przecież w dziale porad medycznych. Po drugie możesz być spokojny. Sułtan nie jest zainteresowany Twoją żoną bracie. Religia zabrania mi wiązania się z wdówką/zameżną (flagi Japonii by nie było). Po trzecie Pańska żona nie jest w moim typie. Po czwarte nie widzę problemu by pokazywać się nago. Polecam też dla waszego małżeństwa taką sesje z Sułtanem - stajemy przed sobą nago i rozmawiamy o ludzkim ciele. To wyzwala naszą seksualność i pozwala poczuć się wolnym.

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Temat nr 3 Toksyczna zazdrość. 

Toksyczna zazdrość to jedno z najtrudniejszych i najbardziej destrukcyjnych uczuć, które może pojawić się w relacjach międzyludzkich. Szczególnie w przypadku mężczyzn, którzy często mają trudności z właściwym odczytywaniem sygnałów płynących z otoczenia, zazdrość może przybierać formę niezdrową, prowadząc do napięć, konfliktów, a nawet rozpadu związków.

1. Czym jest toksyczna zazdrość?
Toksyczna zazdrość to uczucie, które wykracza poza naturalną potrzebę bliskości i bezpieczeństwa. To obsesyjne, irracjonalne podejście do partnera, które często opiera się na braku zaufania i nadmiernej kontroli. W efekcie prowadzi do ograniczania wolności drugiej osoby i naruszania granic.

2. Męska perspektywa i błędne odczytywanie sygnałów
Mężczyźni często interpretują sygnały z otoczenia w sposób uproszczony lub zniekształcony. Na przykład:

Niewinne gesty lub rozmowy partnerki z innymi osobami mogą być odbierane jako zagrożenie lub zdrada, nawet jeśli nie mają takiego charakteru.
Brak jasnej komunikacji i otwartości w związku może powodować, że mężczyzna sam dopisuje sobie negatywne scenariusze.
Presja społeczna i stereotypy dotyczące męskości mogą wzmacniać potrzebę kontroli i dominacji, co potęguje zazdrość.

3. Skutki toksycznej zazdrości

Osłabienie zaufania i więzi emocjonalnej między partnerami.
Powstawanie konfliktów, które często eskalują i prowadzą do nieporozumień.
Utrata poczucia własnej wartości i wzrost lęku u osoby zazdrosnej.
W skrajnych przypadkach - przemoc emocjonalna lub fizyczna.

4. Jak radzić sobie z toksyczną zazdrością?

Przede wszystkim ważna jest szczera i otwarta komunikacja - wyrażanie swoich uczuć i obaw bez oskarżeń.
Praca nad własnym poczuciem wartości i zaufaniem do partnera.
Zrozumienie, że nie wszystkie sygnały z otoczenia mają negatywne znaczenie - warto pytać i wyjaśniać wątpliwości.
W razie potrzeby - wsparcie psychologiczne lub terapia, które pomogą przepracować źródła zazdrości. Szczególnie w takich przypadkach polecam sesje prywatne zemną.

Toksyczna zazdrość, szczególnie gdy mężczyzna źle interpretuje sygnały z otoczenia, może być poważnym zagrożeniem dla zdrowia emocjonalnego i trwałości związku. Kluczem do przezwyciężenia tego problemu jest świadomość, empatia i gotowość do pracy nad sobą oraz relacją.

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Burek »

Cytuję słowa Barhir az R-Z-Emre (12 lip 2026, 20:38):

Ja mam wszystko na swoim miejscu. Nikomu nic nie odcinamy. Jesteś wyjątkiem, któremu odcięliśmy...

Nie byłeś obrzezany, kafirze?

Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Cytuję słowa Burek (13 lip 2026, 09:49):

Nie byłeś obrzezany, kafirze?

*Kefirze.

Skórka na swoim miejscu. Nie jestem obrzezany. Chcesz zobaczyć?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Miasto Fazil”