Drodzy poddani,
Dziś stoję przed wami jako najszczęśliwszy człowiek na świecie, bo moje serce zostało całkowicie zdobyte przez Yasminę - kobietę przepiękną, mądrą i odważną. Jej siła ducha i niezłomna wola walki zachwyciły mnie do głębi, a miłość, którą do niej czuję, jest tak wielka, że oszalałem z radości i szczęścia.
Z radością ogłaszam, że Wielki Sułtanat Siyah wkroczył w nowy rozdział swojej historii - rozdział dostatku i dobrobytu. Bo oto jego władca, wasz sułtan, ma teraz dwie wspaniałe żony, które będą go wspierać i inspirować każdego dnia. Dwie piękne kobiety, które razem stworzą dom pełen miłości, siły i harmonii.
Chcę, abyście wiedzieli, jak bardzo kocham moją pierwszą żonę, Elinę - kobietę, która była moją opoką i towarzyszką przez długi czas. Jej mądrość i oddanie są dla mnie bezcenne. Ale teraz, całym sercem, kocham także Yasminę - moją przyszłą drugą żonę, która wnosi do mojego życia nową energię, światło i nadzieję.
Niech nasz Sułtanat rozkwita pod opieką tych dwóch niezwykłych kobiet i niech nasza wspólnota żyje w pokoju, dobrobycie i szczęściu. Razem, jako jedna rodzina, będziemy budować przyszłość, na którą zasługujemy.
Niech żyje Wielki Sułtanat Siyah! Niech żyje miłość i jedność!