Koszty rejestracji instytucji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Koszty rejestracji instytucji

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Każde państwo członkowskie NUI może określić ile wynosi koszt zarejestrowania instytucji w tym państwie. Wpływy zasilają rachunek państwa danego kraju w EndoBanku.

Proszę reprezentantów każdego z państw o określenie opłat za rejestrację:

• Partii politycznej,
  • Działalności gospodarczej,
  • Spółki akcyjnej,
  • Instytucji rodzinnej,
  • Instytucji non-profit (stowarzyszenia i fundacje).

Jeśli w danym państwie przewidziane są dodatkowe formy instytucji, to proszę o ich wymienienie, abym mógł dodać je jako opcje do wyboru.

Utworzenie instytucji automatycznie będzie tworzyć dział instytucji na forum i nadawać zarządcy instytucji uprawnienia moderatora w tymże dziale. Każda instytucja ma powiązany z nią rachunek w endobanku.

@Obywatel Magnifikatu

@Obywatel Winkulii

@Premier

@Prezydent Federacji

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Re: Koszty rejestracji instytucji

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dopominam, až jo móžnosć ustawić wusokosć płat.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Re: Koszty rejestracji instytucji

Post autor: Burek »

prawdopodobnie opłaty beda wynosić 0

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nordacka Unia Informatyczna”