Wesele Wesel w Kirianopolu
- August de la Sparasan
- Weteran
Re: Wesele Wesel w Kirianopolu

- Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Wschodząca Gwiazda
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

ff tym no ffeSSele te no trffa dopóki no ostatni tzw no pijany ten no wujek nie wytoczy się no z tej sali
- Wschodząca Gwiazda
Wujek Bolek wytoczył się z sali, Adela zakrywała oczy młodemu i też pijanemu Frankowi, szczędząc mu tego widoku.
- Burek
- Mistrzunio
w tym wam powiem, że przywiozłem no tą płytę z tą no muSSyką no z tej tzw. Lumerii. W tym ją no puszczę
- Wschodząca Gwiazda
- August de la Sparasan
- Weteran
Braffo!

- Wschodząca Gwiazda
A teraz polecimy winkulijskim klasyczkiem z czasów panowania Alfredzk123 Lepkorękiego!!!
- Vilarte
- Entuzjasta
Szokujące nagrania z wesela w Kirianopolu, które @Adelaide Radziwiłł-Chojnacka i @Bolesław Kirianóo von Hohenburg chcieli ukryć 😛
- Thomas von Lisendorff
- Uczeń
Z okazji zawarcia związku małżeńskiego składam najserdeczniejsze gratulacje oraz życzenia wszelkiej pomyślności dla Bolesława Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan (w Winkulii jako Mikołaj III) oraz Adelaide Radziwiłł-Chojnackiej.
Niech wspólna droga będzie pełna miłości, wzajemnego szacunku, zaufania i radości. Życzę Wam, aby każdy dzień przynosił nowe powody do uśmiechu, a wszystkie wyzwania umacniały Waszą więź. Niech Wasz dom będzie miejscem pokoju, szczęścia i spełnienia marzeń, a wspólne życie obfituje w sukcesy zarówno na płaszczyźnie osobistej, jak i publicznej.
Przyjmijcie wyrazy najwyższego uznania oraz życzenia długich i szczęśliwych lat spędzonych razem.
/-/Thomas von Lisendorff
Wiceprezydent oraz Minister Kultury i Sportu Republiki Bialeńskiej, Cesarz Imperium Rusowii

- Markus Wettin
- Przewodnik
Kochani, i ja również życzę Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Małżeństwo to odważny krok, zwłaszcza że połowa z nich statystycznie kończy się nie najlepiej. Życzę Wam, żebyście należeli do tej lepszej połowy i żeby te wszystkie przyszłe kłótnie kończyły się raczej śmiechem niż adwokatem. ;3
Niech Wam się układa, dużo miłości, zdrowia i szczęścia na co dzień. Powodzonka! ❤️
(-) Maarik Vettari
- Fatima Popow-Chojnacka
- Entuzjasta
Drodzy Kochani!
Na wstępie chciałam przeprosić, że tak późno zabieram głos i nie było mnie oraz Księcia na Waszym ślubie. Proszę o wybaczenie i wyrozumiałość.
Z okazji Waszego ślubu życzę w swoim imieniu oraz mojego małżonka, aby każdy Wasz wspólny dzień był pełen miłości, wzajemnego szacunku i zrozumienia. Niech Wasza nowa wspólna droga przynosi Wam wiele radości, spełnionych marzeń i pięknych chwil, które będziecie pielęgnować przez całe życie. Niech również Wasze wspólne życie będzie jak najdłuższe.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!