Nie mam discorda. Sułtan Emre pisał, że Allah zabrania korzystania z discorda ;)
Salam alejkum
- Yasmin an Zentawi-Emre
- Kontrybutor
Re: Salam alejkum

Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.

- Elina von Gredensburg
- Przewodnik

- Yasmin an Zentawi-Emre
- Kontrybutor
Sprawdź wiadomości na forum, już napisałam do ciebie.

Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.

- Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Wschodząca Gwiazda
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Barhir az R-Z-Emre
- Wschodząca Gwiazda
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Alejkum salam. Witamy we wspólnej przestrzeni Związku Winkulijskiego, Ludowej Republiki Magnifikatu, Królestwa Lumerii, Kirymu, Wyrtlandii, Ardemii i II Federacji Nordackiej. Nasza społeczność szczyci się wolnością słowa, otwartością i tolerancją. Cieszym się z Waszego przyjścia.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
I bardzo dobrze, że się nie kojarzy 😉 Dziennikarz to nie gwieździna mikro, a robol 🙂