Oznajmiam, że wraz z Elisą z dala od wzroku ludzi, na pięknej złotej plaży zawarliśmy związek małżeński.
Od dzisiaj nazwam się Barhir az Ruzmari-Emre. (Proszę o zmianę mojej nazwy na forum).
Oznajmiam, że wraz z Elisą z dala od wzroku ludzi, na pięknej złotej plaży zawarliśmy związek małżeński.
Od dzisiaj nazwam się Barhir az Ruzmari-Emre. (Proszę o zmianę mojej nazwy na forum).
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
W tym ja też oznajmiłam że brałam zawariliśmy ślub małżeński. Od dzisiaj nazywam się Elina az Ruzmari-Emre w tym proszę o zmianę mojej nazwy na forum.

Na mocy nadanej mi przez Allacha ogłaszam, że moja miłość, piękność Nordaty i całego wszechświata, najcudowniejsza kobieta na świecie, moja najwspanialsza małżonka będzie nosić od dzisiaj tytuł:
Elina az Ruzmari-Emre Sułtanka Siyah, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Królowa Królów, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Pierwsza żona Barhira syna Ahmeda-Hamasa, wnuka Ahmeda, prawnuka Ertana i praprawnuka Fazila
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Zamiast złożyć gratulacje, życzyć szczęścia na nowej drodze życia, pisze Pani o rozwodzie? Mogło by mi się zrobić smutno ale serce nie raduje się szczęściem największym a moim szczęściem jestem moje kochanie, moja najpiękniejsza żona.
Masz rację mój mężu, trzeba się radować anie smucić się a jakieś głupoty o rozwodzie

Droga Elizo i sułatanie Barhirze,
Jako Premier II Federacji Nordackiej pragnę żłożyć Wam, w imieniu własnym i całego rządu, gratulację z racji zawartego związku małżeńskiego oraz życzenia by Wasze życie układało się jak najwspanialej na tej nowej drodze.
BRAVO!
Trinitz,
Premier II Federacji Nordackiej
proszę o zmianę nazw na forum dla nich tak jak chcą
Masz rację mój mężu, trzeba się radować anie smucić się a jakieś głupoty o rozwodzie
Z Tobą skarbie całe moje życie jest wielkim szczęściem <3
Droga Elizo i sułatanie Barhirze,
Jako Premier II Federacji Nordackiej pragnę żłożyć Wam, w imieniu własnym i całego rządu, gratulację z racji zawartego związku małżeńskiego oraz życzenia by Wasze życie układało się jak najwspanialej na tej nowej drodze.
BRAVO!
Trinitz,
Premier II Federacji Nordackiej
Dziękujemy Ci Burku bracie!

Nasz związek małżeńskim jest spełnieniem szczęścia i miłości!

Szanowni Państwo,
Przyłączam się do gratulacji w imieniu swoim i Tych, których jako Prezydent II Federacji Nordackiej reprezentuję. Oby Wam się szczęściło w małżeńskim życiu!

W imieniu Rządu Królewskiego Związku Winkulijskiego ja również składam młodej parze najlepsze życzenia na nowej drodze życia. Przy okazji przekazuję również pozdrowienia oraz najlepsze życzenia że strony Jego Ekscelencji Leszka Ebe-Grünera.
Z poważaniem
Erik Otton von Hohenburg
Premier Związku Winkulijskiego