Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oznajmiam, że wraz z Elisą z dala od wzroku ludzi, na pięknej złotej plaży zawarliśmy związek małżeński. 

Od dzisiaj nazwam się Barhir az Ruzmari-Emre. (Proszę o zmianę mojej nazwy na forum). 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano

Na mocy nadanej mi przez Allacha ogłaszam, że moja miłość, piękność Nordaty i całego wszechświata, najcudowniejsza kobieta na świecie, moja najwspanialsza małżonka będzie nosić od dzisiaj tytuł: 

Elina az Ruzmari-Emre Sułtanka Siyah, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Królowa Królów, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Pierwsza żona Barhira syna Ahmeda-Hamasa, wnuka Ahmeda, prawnuka Ertana i praprawnuka Fazila

• Kocham to! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a):

To kiedy rozwód?

Zamiast złożyć gratulacje, życzyć szczęścia na nowej drodze życia, pisze Pani o rozwodzie? Mogło by mi się zrobić smutno ale serce nie raduje się szczęściem największym a moim szczęściem jestem moje kochanie, moja najpiękniejsza żona. 

• Kocham to! 1
  • Smuteczek 1

Opublikowano
1 minutę temu, Barhir Emre napisał(a):

Zamiast złożyć gratulacje, życzyć szczęścia na nowej drodze życia, pisze Pani o rozwodzie? Mogło by mi się zrobić smutno ale serce nie raduje się szczęściem największym a moim szczęściem jestem moje kochanie, moja najpiękniejsza żona. 

Masz rację mój mężu, trzeba się radować anie smucić się a jakieś głupoty o rozwodzie

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano (edytowane)

Droga Elizo i sułatanie Barhirze,

Jako Premier II Federacji Nordackiej pragnę żłożyć Wam, w imieniu własnym i całego rządu, gratulację z racji zawartego związku małżeńskiego oraz życzenia by Wasze życie układało się jak najwspanialej na tej nowej drodze.

BRAVO!

Trinitz,

Premier II Federacji Nordackiej

Edytowane przez Burek
  • Lubię to 2
  • Sigma 1
Opublikowano
4 minuty temu, Elisa von Rozmarinowa napisał(a):

Masz rację mój mężu, trzeba się radować anie smucić się a jakieś głupoty o rozwodzie

Z Tobą skarbie całe moje życie jest wielkim szczęściem <3 

4 minuty temu, Burek napisał(a):

Droga Elizo i sułatanie Barhirze,

Jako Premier II Federacji Nordackiej pragnę żłożyć Wam, w imieniu własnym i całego rządu, gratulację z racji zawartego związku małżeńskiego oraz życzenia by Wasze życie układało się jak najwspanialej na tej nowej drodze.

BRAVO!

Trinitz,

Premier II Federacji Nordackiej

Dziękujemy Ci Burku bracie! 

• Kocham to! 2

Opublikowano

Nasz związek małżeńskim jest spełnieniem szczęścia i miłości! 

• Kocham to! 1

Opublikowano

Szanowni Państwo,

Przyłączam się do gratulacji w imieniu swoim i Tych, których jako Prezydent II Federacji Nordackiej reprezentuję. Oby Wam się szczęściło w małżeńskim życiu!

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

W imieniu Rządu Królewskiego Związku Winkulijskiego ja również składam młodej parze najlepsze życzenia na nowej drodze życia. Przy okazji przekazuję również pozdrowienia oraz najlepsze życzenia że strony Jego Ekscelencji Leszka Ebe-Grünera.

Z poważaniem 

Erik Otton von Hohenburg

Premier Związku Winkulijskiego

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano

@August de la Sparasan Dziękuję bracie prezydencie! Niech Allach ma Cię w opiece! 

@Erik Otton von Hohenburg Dziękuję Ci Winkulijski bracie. Proszę przekazać bratu Leszkowi, że jego przyjaźń zawsze będzie pamiętana w rodzie Emre. 

• Kocham to! 3