Posiedzenie ws. złożenia ślubowania

Tu znajdziesz aktualnie trwające debaty

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Posiedzenie ws. złożenia ślubowania

Post autor: Burek »

W związku z rezygnacją pana Franciszka von Hohnburga-Karandzieja z mandatu, proszę pana Tadeusza Henrykowskiego - jako następną osobę zdolną do objęcia opuszczonego miejsca w kongresie - o złożenie ślubowania w celu objęcia no tego manadatu.

Tutaj tekst przysięgi:

Ja, Tadeusz Henrykowski, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję.

Można dodać formułę religijną.

DW: @Tadeusz I Wielki

Ostatnio zmieniony 15 cze 2026, 10:57 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Mentor
Mentor

Re: Posiedzenie ws. złożenia ślubowania

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Pragnę poinformować, że niestety z przyczyn osobistych nie jestem w stanie objąć mandatu, lecze się teraz na tzw. sigmozo-realioze.

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Rozumiem, w związku z tym przechodzimy do kolejnej osoby zdolnej do objęcia mandatu. Proszę @Bolesław Kirianóo von Hohenburg o złożenie przysięgi, jeśli chce mandat w kongresie objąć.

Tekst przysięgi:

Ja, Bolesław Kirianóo von Hohenburg, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję.

Można dodać formułę religijną.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Ja, Bolesław Kirianóo von Hohenburg, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Jahwe Mocarzem!

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

W związku, że ślubowanie zostało złożone - mandat został objęty przez @Bolesław Kirianóo von Hohenburg. Bravo!

Zamykam no to tzw. posiedzenie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sala Plenarna”