Pytania do dyrektorów i potencjalnie akcjonariuszy:
Czy discordowa grupa Utopii dalej istnieje? Jeśli tak, to czy ktoś mógłby mnie tam dodać?
Czy Utopia ma rachunek w MBP? Jeśli tak, to jaki mamy numer rachunku?
Jak wygląda obecny skład rady dyrektorów?
Ktoś posiada info o aktualnym akcjonariacie?
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
W dziale gospodarka są umieszczone wszystkie firmy, jakie u nas działają. Trochę ciekawych, choć potencjalnie nieaktualnych informacji o gospodarce (czasem w nieco szerszym ujęciu) zawierają też archiwalne działy Ministerstwa Rolnictwa i Ministerstwa Gospodarki. Natomiast jakiś szczegółowy almanach prezentujący i ukazujący całość gospodarki II Federacji Nordackiej nigdy nie powstał. Nic zresztą dziwnego, musiałby być dość monstrualny w rozmiarach, biorąc pod uwagę wszystkie miejscowości oraz przedsięwzięcia (realne i te istniejące wyłącznie w sferze narracji).
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi. W dowolnym momencie możesz zmienić swoje preferencje w ustawieniach prywatności. Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Privacy settings
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi.