Cytuję słowa
Burek (14 kwi 2026, 17:55):
Z jakiegoś jednak powodu ty ciągle przyłazisz tutaj. Z tymi ludzkimi warunkami też bym nie przesadzał, jeśli chodzi chodzi o forum, które jest mniej funkcjonalne niż typowe darmowe forum u żyda a.d. 2008.
stary ja tak samo reagowałem jak ty zacząłeś pisać tu swoje wysrywy. ja mogę pisać gdzie chcę, jak chcę i kiedy chcę, więc wypierdalaj tam staremu obciągnąć czy coś
Cytuję słowa
IMO ban byłby niezasłużonym miłosierdziem.
twój? niewątpliwie byłby wybawieniem dla nordaty, całej xd
Cytuję słowa
Przecież ciągle tu przyłazisz i siedzisz. Chyba naffet częściej niż zanim straciłeś obywatelstwo.
bitch ja tu ciąglę siedzę i przyłażę od 2016 roku, wtedy kiedy ty miałeś 4 lata i byłeś debilem. wsm dużo się nie zmieniło
Cytuję słowa
Tak serio to wystarczyło się nie odpierdalać i nie psuć państwa, a jeśli jednak by to robić - nie być histeryczną pizdeczką, która nie mogła się pogodzić, że jednak nie wszyscy was wielbią.
wielbienie? kto mówi o wielbieniu? odpierdalanie i psucie państwa? a to ja chciałem delegalizować partię? ja chciałem odbierać obywatelstwa? ja szpiegowałem dla własnych korzyści? człowieku co ty pierdolisz XD cały wasz kwietnikowy ruch to antyteza demokracji i naprawy państwa. wy tworzycie system w którym uważacie się za wybawicieli - czym jesteście wybawicieli? własnej dupy i dostępu do koryta? XDDDDDD jesteś tak kurwa żałosny że nawet nie chce mi sie tego dalej komentować
Cytuję słowa
Sam przyznałeś się, że mówiłeś "o rozjebywaniu forum" (w ziajtach, po pijaku, na diskordziku to się nie liczy, etc.) Z powodu twoich wcześniejszych popisów i całości charakteru potraktowaliśmy to jako zagrożenie
dobrze a jak potraktujecie zjajciki twoje i bolka o zabijaniu kalkilistów? tu już się kurwa nie liczy? XDDDDD japierdole co za przeszczep to ja nie mogę
Cytuję słowa
Cała sytuacja eskalowała przez was. Usuwania postów, mszczenie się na regionach, 1984-tier projekty ustaw, próba zniszczenia NUI, ostateczny ragequit.
cała sytuacja eskalowała przez was - usuwanie postów? instant wyjebanie. mszczenie się na regionach? zamiast wykorzystać konstytucyjne mechanizmy dostaliśmy na pysk groźby secesji które były WYŁĄCZNIE próbą ugrania czegokolwiek bo nie mogliście się pogodzić z utratą władzy. 1984-tier projekty ustaw? dobrze, że wasze delegalizowanie partii opozycji, pozbawianie obywatelstwa bez podstaw, snucie domysłów i wynoszenie ich do faktów, upolitycznienie sądów, groźby śmierci innym obywatelom bez konsekwencji jest zgodne z linią normalnego demokratycznego państwa. próba zniszczenia NUI? ADEKWATNA DO SYTUACJI bo ty z bolkiem zrobiliście z NUI swój własny folwark przy użyciu którego chcieliście kontrolować państwa członkowskie. no chyba coś ci się pojebało dzieciaku. a ten "ragebait" to jest odpowiedzialna decyzja, którą każdy dorosły i szanujący się człowiek by podjął w sytuacji w której wszyscy naskakują na niego BEZ ŻADNEGO POWODU i dla ZJAJCIKÓW XDDDDDD
wiadomo ty tego dzieciaczku nie rozumiesz, ale myślę, że za kilka lat dojdzie to do ciebie jak sperma wujka na twoim ryju
Cytuję słowa
Projekcja. No ale bez obaw. Muratyce już demokracja nie grozi. Osoby (w liczbie mnogiej) wkrótce też nie.
Muratyka to jedyne oprócz Bialenii państwo demokratyczne na Nordacie. wy z powodzeniem wprowadziliście kwietnikowy autorytaryzm. zajebisty jesteś XD
Cytuję słowa
W sensie, że będziesz dalej tu przyjeżdzać, żeby jęczeć? To jakaś forma muratyckiej wojny psychologicznej?
nah, to przypomnienie, że to forum jest sraczem a nie miejscem na którym normalnie rozmawiają ludzie. po prostu nie chcę, żebyście wyszli z wprawy tak jak do tej pory.
a co buruś? nagle stanowisko i naszła cię ochota na pisanie z dużej litery, używanie przecinków i pisanie z sensem? KURWO JEBANA XDDDDDDDD a jak trzeba było ratować federację od rozpadu to żeś trąbił TŚK i inne takie. jak ja znowu chciałbym być takim gówniarzem jak ty,.