Wezwanie do schłodzenia głowy

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Re: Wezwanie do schłodzenia głowy

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (13 kwi 2026, 11:53):

Ciekawe kiedy normiki zaakceptują fakt, że TŚK to zjajt (niesmaczny, niedojrzały, radykalny etc.) i actually nikt nie zamierza zabić Waksmana.

Brainlet 1" Art Board Print for Sale by BoomerUSA | Redbubble
Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Burek »

Cytuję słowa Waksman (13 kwi 2026, 12:48):

Brainlet 1" Art Board Print for Sale by BoomerUSA | Redbubble

Fajna fotka! Nieźle wyszedłeś. Masz pochodzenie wyrtlandzkie BTW?

Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Cytuję słowa Burek (13 kwi 2026, 13:07):

Fajna fotka! Nieźle wyszedłeś. Masz pochodzenie wyrtlandzkie BTW?

lipinki łużyckie łączna 43

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Weteran
Weteran

Post autor: August de la Sparasan »

101005704499837865_t.jpg

Przestrzeń na dialog.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
101005704499837848.png
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Cytuję słowa August de la Sparasan (13 kwi 2026, 13:15):

101005704499837865_t.jpg

Przestrzeń na dialog.

najlepszą obroną jest atak auguścik, nie? XD

no ale wiadomo, kyrjnia może, podludzie zza granicy już nie, zrozumiałe podejście, takie ludzkie

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

A co do tematu to myślę, że za jakiś czas hasła radykalnie antywakssmanistyczne znikną z pierwszego planu, jak sama sprawa odejdzie do historii a na horyzoncie pojawią się inne. Teraz mamy duże emocje po bardzo znamienitych wydarzeniach, będących kulminacją paromiesięcznych procesów, część obywateli czuje potrzebę celebracji, czasem w dość orgiastyczny sposób, chyba w celu wyładowania tego zbudowanego napięcia.

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Cytuję słowa Damiano Robingren (13 kwi 2026, 12:03):

To było do przewidzenia bo nikt nie ma tak nasrane we łbie jak Ty i nikt też nie realizuje idei po trupach do celu tak jak Ty jak dobrze że nie muszę się już angażować w tym państwie...

Czyli rozumiem, że rezygnujesz z wciąż pełnionych stanowisk (kongres, FKW)?

Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Cytuję słowa Burek (13 kwi 2026, 13:18):

A co do tematu to myślę, że za jakiś czas hasła radykalnie antywakssmanistyczne znikną z pierwszego planu, jak sama sprawa odejdzie do historii a na horyzoncie pojawią się inne. Teraz mamy duże emocje po bardzo znamienitych wydarzeniach, będących kulminacją paromiesięcznych procesów, część obywateli czuje potrzebę celebracji, czasem w dość orgiastyczny sposób, chyba w celu wyładowania tego zbudowanego napięcia.

no bez kitu, ciekawe na kogo teraz się spuścicie

Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Cytuję słowa August de la Sparasan (13 kwi 2026, 13:15):

101005704499837865_t.jpg

Przestrzeń na dialog.

ej ale w ogóle twój współpies bolek napisał chyba w sarmacji, że nie kyrjania nie zamierza prowadzić dialogu z IV Republiką, więc jakby o chuj ci chodzi auguścik XD

musicie popracować nad komunikacją chyba

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Weteran
Weteran

Post autor: August de la Sparasan »

Nie ja tu chciałem dialogu, natomiast dziękuję, że pokazujesz wszystkim, dlaczego jest on niemożliwy.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
101005704499837848.png
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (13 kwi 2026, 11:53):

To byłem ja. Ciekawe kiedy normiki zaakceptują fakt, że TŚK to zjajt (niesmaczny, niedojrzały, radykalny etc.) i actually nikt nie zamierza zabić Waksmana.

Nie wiem, kogo ma taki żart śmieszyć? To jest grupowe znęcanie się, a nie żart.

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (13 kwi 2026, 12:21):

Proszę ów niepotrzebny triumfalizm uznać za kumulację poprzednich ok. 2 miesięcy i wszystkich momentów, w których chciało się rzucić choćby niewinny zjajcik, a z uwagi na okoliczności i stopień realizacji Planu Odrodzeniowego nie było to możliwe. Spokojnie, za parę dni nam pewnie przejdzie.

Cały czas rzucaliście żartami i było to możliwe przez cały okres rządów Robingrena. Teraz wrzucacie jakieś dziecinne podśmiechujki w każde możliwe miejsce. Cały mikroświat drwi z tego, jak toksyczne jest to forum.

Cytuję słowa Burek (13 kwi 2026, 13:18):

Czegokolwiek ktokolwiek by nie świętował, takie hasła są niedopuszczalne. Nie obchodzi mnie, jak duże są czyjeś emocje. Człowiek ma rozum i mózg, którym potrafi hamować swoje nieprzyzwoite czyny i słowa. To, że ktoś nie panuje nad emocjami, nie usprawiedliwia go.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Cytuję słowa Kamiljan de Harlin (13 kwi 2026, 14:48):

Też się czasem zastanawiam nad tym względem tego co piszą inni. Humor jest subiektywny, czy coś takiego.

Cały czas rzucaliście żartami i było to możliwe przez cały okres rządów Robingrena.

No nie można było, zwłaszcza w przypadku Augusta. Jesteś źle poinformowany, a poza tym to nie robimy teraz nic takiego, o czym byś nie wiedział, że będziemy robić.

Cały mikroświat drwi z tego, jak toksyczne jest to forum.

No tak. A wcześniej drwili z nas, że jesteśmy tacy ugodowii, że się tu wszyscy wzajemnie adorujemy. Czemu miałoby nas to obchodzić?

Czegokolwiek ktokolwiek by nie świętował, takie hasła są niedopuszczalne. Nie obchodzi mnie, jak duże są czyjeś emocje. Człowiek ma rozum i mózg, którym potrafi hamować swoje nieprzyzwoite czyny i słowa. To, że ktoś nie panuje nad emocjami, nie usprawiedliwia go.

Ale to nie chodzi o to, że ktokolwiek nie umie nad sobą panować, tylko, że postanowił na chwilę przestać to robić. I jest wielkie halo. Szkoda, żeście tak wszyscy nie reagowali gdy Waksman obrażał Kiriańczyków, gdy grupowo z Plejkiem znęcał się nad Nordaciarzami w ogóle. Wielokrotnie śpiewano: "Pozbyć się Bolka i rządów Koalicji", skąd mam wiedzieć, czy fr nie zechcą się mnie POZBYĆ? Jesteście niekonsekwentni w nadwrażliwości.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Cały czas rzucaliście żartami i było to możliwe przez cały okres rządów Robingrena. Teraz wrzucacie jakieś dziecinne podśmiechujki w każde możliwe miejsce. Cały mikroświat drwi z tego, jak toksyczne jest to forum.

Obraz
Awatar użytkownika
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (13 kwi 2026, 14:54):

czy fr nie zechcą się mnie POZBYĆ? Jesteście niekonsekwentni w nadwrażliwości.

ja za to fr wiem, że chcieliście się pozbyć mnie XD genialnie wam to wyszło chłopaki myce z głów

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (13 kwi 2026, 14:54):

Waksman

tu błąd, musisz pisać wakSSman, bo tak to jest nie zgodne z twoją własną ideologią chorągiewo

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Cytuję słowa Waksman (13 kwi 2026, 14:56):

ja za to fr wiem, że chcieliście się pozbyć mnie XD genialnie wam to wyszło chłopaki myce z głów

Zależy pod jakim względem. Informatycznie, forumowo - absolutnie, o niczym innym nie marzyliśmy przez ostatnie tygodnie. Ale wciąż czekam aż ktokolwiek udowodni że TŚK jest czymkolwiek innym niż tym czym jest - 4chanowym zjajcikiem, który będzie używany częściej, skoro wzbudza takie święte oburzenie.

Cytuję słowa Waksman (13 kwi 2026, 14:56):

tu błąd, musisz pisać wakSSman, bo tak to jest nie zgodne z twoją własną ideologią chorągiewo

A to zależy, jak mam ochotę to piszę z SS, albo w --> ff, a czasem nie. Rzecz w tym że to nie jest nawet jakaś deklaracja ideowa tylko po prostu jak mam humorek to lubię tak pisać żebyście wiedzieli że nie mówię poważnie (i tak w ten sposób myślicie)

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”