Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji
- Elina von Gredensburg
- Przewodnik
- Damiano Robingren
- Mentor
Re: Posiedzenie inauguracyjne Kongresu IX kadencji
- Elina von Gredensburg
- Przewodnik
Kochana Pani Kongresmen, to jest II Federacja, tutaj jest to wręcz wymagane do prawidłowego funkcjonowania naszego państwa.
Ja wiem, ale pan kongresmen @Bolesław Kirianóo von Hohenburg ma coś na ten temat do powiedzenia w tej sprawie

- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

Ja wiem, ale pan kongresmen @Bolesław Kirianóo von Hohenburg ma coś na ten temat do powiedzenia w tej sprawie
Pan Bolesław nie jest Kongresmenem i zapewniam, że nie ma w tej sprawie nic znaczącego do powiedzenia, bo jest tylko Prezydentem. Pozdrawiam. Nieźle ją sobie wytresowałeś XD
- Burek
- Mistrzunio
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Kongresmen(ka) nie może być sędzią, ale ministrem jak najbardziej może być.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Elina von Gredensburg
- Przewodnik
Pan Bolesław nie jest Kongresmenem i zapewniam, że nie ma w tej sprawie nic znaczącego do powiedzenia, bo jest tylko Prezydentem. Pozdrawiam. Nieźle ją sobie wytresowałeś XD
Ja na telefonie jestem bo mam ograniczone ruchy narzędzia, a na PC mam większe narzędzia do wglądu. Wersja mobilna jest inna niż od PC. Dzięki za info w tej sprawie

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

Nie jestem kongresmanem, a do powiedzenia mam tylko tyle, że trochę true, chociaż mam nadzieję że kiedyś będziemy mogli normalnie funkcjonować i nie mieć urzędników-od-wszystkiego
- Elina von Gredensburg
- Przewodnik

- Tadeusz I Wielki
- Mentor
Niniejszym pragnę skrócić czas zgłaszania swoich kandydatur, ponieważ zgłosiło się 2 kongresmenów - @Damiano Robingren i @Elisa Kirianóo von Hohenburg, a trzeci, skromny, uczciwy, przepiękny kongresmen i filantrop, walczący o prawa rozumu i godności mikronauty (ja) oświadczył że nie planuje zgłaszać swojej kandydatury.
Przechodzimy niniejszym do wyboru Spikera, zastanawiałem się trochę w jakiej formie to robić, ale narazie zrobię to głosowanie normalnie na forum, a z kolejnymi głosowaniami albo tutaj, albo na stronie II FN (https://nordata.org/kongres/) niech się męczy przyszły Spiker. Powodzenia! Rozpoczynam głosowanie. Przy swoim nazwisku zamiast "X" proszę wskazać wybranego przez siebie kandydata na Spikera.
Głosowanie potrwa 48 godzin, do 20 lutego, godz. 22:00. Może zostać zakończone wcześniej, jeśli wszyscy kongresmeni oddadzą swój cenny jakże głos.
Cytat:Głosowanie nr. 1 - Wybór Spikera Kongresu
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Maszyna do postów

Moduł jest gotowy w całości, dlaczego głosowanie nie jest przeprowadzane tam? Takie postępowanie osobiście ujmuje mi jako osobie, która całe to klikadło zrobiła, no proszę ja was XD
- Burek
- Mistrzunio
- Tadeusz I Wielki
- Mentor
Moduł jest gotowy w całości, dlaczego głosowanie nie jest przeprowadzane tam? Takie postępowanie osobiście ujmuje mi jako osobie, która całe to klikadło zrobiła, no proszę ja was XD
z całego serca przepraszam ale jestem chory i nie chce mi się ogarniać tego modułu teraz, ja ze swojej strony dodałem tam nasze posiedzenie inauguracyjne i porządek obrad, mam nadzieje ze przyszle glosowania beda juz tam, niech kto inny to ogarnia, a ja wracam teraz do obrad lozkowo chorobowych elo
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Maszyna do postów

@Członek Kongresu @Spiker - https://nordata.org/kongres/glosowanie.php?id=5 - wyręczyłem w drodze wyjątku Pana Spikera-Seniora i utworzyłem głosowanie w systemie. Wybitnie zależy mi na tym, aby sprawdzić cały system w praktyce, a to posiedzenie jest idealną okazją, także zachęcam gorąco do oddania głosu w systemie.
- Damiano Robingren
- Mentor
@Członek Kongresu @Spiker - https://nordata.org/kongres/glosowanie.php?id=5 - wyręczyłem w drodze wyjątku Pana Spikera-Seniora i utworzyłem głosowanie w systemie. Wybitnie zależy mi na tym, aby sprawdzić cały system w praktyce, a to posiedzenie jest idealną okazją, także zachęcam gorąco do oddania głosu w systemie.
Zagłosowane!