W dniu dzisiejszym Związek Winkulijski oficjalnie ratyfikował umowę z II Federacją Nordacką i przystąpił do nordackiej infrastruktury informatycznej, w tym do forum. Witamy kolegów zza (głównie) wschodniej granicy!
Witamy na forum!
Moderator: Moderator w Winkulii
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

- Burek
- Mistrzunio
- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

- Erik Otton von Hohenburg
- Profesjonalista
- August de la Sparasan
- Weteran
Re: Witamy na forum!
Czołem, Winkulijczycy! Mamy nadzieję, że chwilę tu przy nas zostaniecie!

- Artur Kardacz
- Profesjonalista
Bardzo dziękujemy. Od razu proszę o zaktualizowanie herbu Kanugardu. Od lipca 2024 roku obowiązuje nowy
Poza tym witam wszystkich bardzo serdecznie. Zmiany w Winkulii przekonały mnie do powrotu z urlopu. Winkulia potrzebuje obecnie wszystkich rąk na pokładzie, aby sprostać nowemu wyzwaniu, jakim jest przeniesienie się na forum II Federacji. Być może jak w przeszłości popiszemy się wysoką kreatywnością i aktywnością. Oby tak się stało!
#PrzywróćmyNormalność
#PreczZGłupkami
- Mateusz Żmigrodzki
- Kontrybutor
- Leszek Ebe
- Wschodząca Gwiazda
- Albert Fryderyk de Espada
- Mały Król

Waszmościowie niech od razu zastanowią jaki ma być ich symbol przy randze na forum, najprościej byłoby wybrać godło państwa ale to już od was zależy.
- Markus Wettin
- Przewodnik
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek
- Profesjonalista
Siema, miło, że zadbaliście o dobre i funkcjonalne forum. To kiedy Muratyka i Kiriania zabierają swoje zabawki i wychodzą z naszego forum? xD
- Artur Kardacz
- Profesjonalista
Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże?
#PrzywróćmyNormalność
#PreczZGłupkami
- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże?
Proszę wybaczyć za zwłokę, uprawnienia zostały nadane, witamy w NKI 😉
- Artur Kardacz
- Profesjonalista
Świetnie! Bardzo dziękuję. Do tej pory stworzyłem rangę i przypisałem do niej wszystkich obywateli. JE Waksman zrobił dla niej ikonę, za co również dziękuję. Lekko przerobiłem forum i dodałem pierwsze opisy do działów.
#PrzywróćmyNormalność
#PreczZGłupkami
- Edward Teague
- Entuzjasta