Dzień dobry.
Mama takie zasadnicze pytanie, robimy coś z tą rocznicą ?
W końcu konstytucja uchwalona wszyscy weseli więc można by coś z tym faktem zrobić.
Miejsce dyskusji obywateli i mieszkańców Muratyki.

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »
Dzień dobry.
Mama takie zasadnicze pytanie, robimy coś z tą rocznicą ?
W końcu konstytucja uchwalona wszyscy weseli więc można by coś z tym faktem zrobić.
Post autor: Peetri Romanaav »
Z uwagi na to, że wszystko wyszło lepiej, niż miało wyjść w swoim pierwotnym założeniu uważam, że teraz pora przygotować się do obchodów 8-leci Republiki Muratyki. Pozostaje tylko pytanie co i jak, chciałbym, aby Święto to miało wymiar, nie tyle co jednego dnia, a podzieliłbym to wszystko na etapy.
Moglibyśmy podzielić całość konkretnie na 3-dni.
1. Dzień - Powitania, następnie Przemówienia.
2. Dzień - Bal
3. Dzień - Pożegnania i odloty.
Co sądzicie? (Oczywiście to tylko Propozycja)
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »
Patrząc co dzieje się na balach w Sarmacji jak i przez wzgląd własny wolałbym zrezygnować.
Post autor: Peetri Romanaav »
Patrząc co dzieje się na balach w Sarmacji jak i przez wzgląd własny wolałbym zrezygnować.
Oczywiście nie wszyscy muszą się pojawić na balu. Osobiście uważam, że Bal organizowany przez Cara-seniora Brodrii to raczej coś na miejscu, aby pokazać, że za sobą przyciągnąłem przepych do Muratyki, no ale jeśli będzie więcej głosów przeciw, niżeli za to jakoś inaczej to zaplanujem. ?
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »
Bal to fajna sprawa - u nas jeszcze tego nie było więc nikomu się to nie znudzi. Nie to co w Sarmacji, gdzie bale urządza się nawet na urodziny chomika ?
Popieram również pomysł rozłożenia obchodów na 3 dni. Dzięki temu całość będzie bardziej uroczysta, no i przy okazji starczy nam na wszystko czasu.
Post autor: Aleksi Nawaczenko »
Proponuje wam dni takie jak Piatek,sobota.niedziela raczej nie bedzie to za bardzo kolidiowac z tym drugim zyciem po tamtej stronie ? a osobscie jesli czas mi pozwoli chetnie przybywal bym na tak wazna uroczystosc.
milego dnia/nocy zycze
Aleksi Nawaczenko

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »
Oj tak, tu się z Panem Aleksim zgadzam - trzeba uroczystości zaplanować na jakiś weekend. Ja w ten w tym tygodniu mam pracujący, i to dniówki w dodatku... Ale z drugiej strony nie chcę ustawiać terminów pod siebie. Jakieś propozycje odnośnie daty uroczystości?
Wróć do „Plac im. Patriica Waffla”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Style autor: Arty - Aktualizuj phpBB 3.2 autor: MrGaby
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi. W dowolnym momencie możesz zmienić swoje preferencje w ustawieniach prywatności. Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi.
Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Required for forum security, authentication, and essential site functionality.
Helps us understand how the forum is used so we can measure performance and improve the experience.
Controls whether external videos, players, widgets, and other embedded media are allowed to load.