Partia Alfred Fabian von Tehen-Dżek vs @Kamiljan de Harlin zakończona zwycięstwem Alfreda. Heroiczna walka czarnych aż do wielkiego przeoczenia skutkującego śmiercią królowej...
https://www.chess.com/game/live/141966617456

Miejsce dyskusji Nordatczyków
Post autor: Kamiljan de Harlin »
Partia Alfred Fabian von Tehen-Dżek vs @Kamiljan de Harlin zakończona zwycięstwem Alfreda. Heroiczna walka czarnych aż do wielkiego przeoczenia skutkującego śmiercią królowej...
https://www.chess.com/game/live/141966617456

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Post autor: Kamiljan de Harlin »
Ogłaszamy wyniki:
1. Miejsce
@Alfred Fabian von Tehen-Dżek- 8 pkt
2. Miejsca
@Leszek Ebe@Kamiljan de Harlin @Pavel van der Gibson - 4 pkt
3. Miejsce
@Vratislav Vondráček - 0 pkt
Dyskwalifikacja: @Santiago Vilarte

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Post autor: Leszek Ebe »
Gratulujemy @Alfred Fabian von Tehen-Dżek! To on wygrywa 1500 Nordów i Samochód AKC Espada Sport Light!
Jako że drugie miejsce jest eqzekwo ja, @Kamiljan de Harlini @Pavel van der Gibsonto nagrodę 1000 nordów dzielimy na 3, czyli 350 nordów na głowę oraz kupony zniżkowe dla Kamiljana i Pavla(sobie nie daje bo wiadomo że jestem właścicielem firmy)
I oczywiście @Vratislav Vondráčekza trzecie miejsce zdobywa 200 nordów!
Wszystkim uczestnikom dziękujemy za udział! Wkrótce dostaniecie przelewy 😉
Post autor: Leszek Ebe »
@Kamiljan de Harlin @Pavel van der Gibsoni ja
I oczywiście kupony na zniżki do samochodów AKC 20% również dostajecie 😉
Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »
Szkoda, że nie udało się ostatecznie zagrać z Gibsonem. Miałem nadzieję, że się uda zagrać w sobotę, ale nie wziąłem szachów z akademika do Warszawy 😄
Samochód fajny, ale przydałby się lakiernik, bo kolory takie w cholerę niemodne 😄 Niemniej, dziękuję za organizację, ciężko jest w tych czasach się przebić z turniejami, a tutaj i tak w dosyć krótkim czasie udało się kilka partii rozegrać.
Wróć do „Ciastkarnia "Bez Nazwy"”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Style autor: Arty - Aktualizuj phpBB 3.2 autor: MrGaby
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi. W dowolnym momencie możesz zmienić swoje preferencje w ustawieniach prywatności. Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi.
Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Required for forum security, authentication, and essential site functionality.
Helps us understand how the forum is used so we can measure performance and improve the experience.
Controls whether external videos, players, widgets, and other embedded media are allowed to load.