Tak jak w tytule - ogarniamy tą dziwną sytuację, która aktualnie panuje w tym miejscu. Wiemy na pewno, że nic nie wiemy, bo cholera wie kto jest Prezydentem (kadencja Pani Piątek z Partii Piratów skończyła się X miesięcy temu), obywatelem i jakie jest obecne prawo (bo go nie ma, prócz nieaktualnej Konstytucji wg. której dalej jesteśmy niepodległym państwem xd).
Zakładam, że kulega @Albert Fryderyk de Espada dalej jest z nami i czuje się obywatelem Muratyki (vel Koribii).... I na tym się lista chyba kończy. Kto tam jeszcze był? HALO @Mieszkaniec Muratyki, kto tu jest i chce pomóc?
Ogółem w mojej głowie zamysł jest taki - obwołam się, jak to ja, p.o Centralnej Komisji Wyborczej i zarządzę wybory na VI Prezydenta IV Republiki, po którego wyborze rozpoczniemy powolne wyciąganie Muratyki z rowu, do której wpadła i leży od dłuższego czasu. Ktokolwiek by to nie był - już teraz oferuję swoją pomoc w tym temacie chyba, że przyjdzie ktoś ze swoją wizją. A testy systemu AI sobie na razie odpuścimy - wrócę do nich jak ogarniemy kraj.
Z upragnieniem wyczekuję feedbacku,
KVW-D ❤️