Wieści z Rotrii
- Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Wschodząca Gwiazda
- August de la Sparasan
- Weteran
Re: Wieści z Rotrii

- Wschodząca Gwiazda
Szanoffny Auguście, eksimperatoroffa nie potrzebuje tffojego possffolenia na zabranie głossu. Ffracaj do hodoffli ffieprzóff ff Amatorii. Ssabierz ze ssobą ssffojego imperatora i kałdynała. Ffięc mniej sszczekania, a ffięcej rosumu ffam życzę.
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- August de la Sparasan
- Weteran
Szanoffny Auguście, eksimperatoroffa nie potrzebuje tffojego possffolenia na zabranie głossu. Ffracaj do hodoffli ffieprzóff ff Amatorii. Ssabierz ze ssobą ssffojego imperatora i kałdynała. Ffięc mniej sszczekania, a ffięcej rosumu ffam życzę.
Nie, nie, drobna pomyłka, choć oczyffiście sstarrym duchem można pozffolić na ignorancję. Ffieprze to hodoffane są ff krainie ostatniego toffarzysza. Ponoć cenią je tam ze ffzględu na czystość. Za życzenia natomiast dziękuję, dodatkoffy rozum zaffsze się przyda. Ja zaś życzę mniej żółci ff organizmie, bo ponoć rzuca się na usta i szkodzi.

- Wschodząca Gwiazda
O matko! Poucza mnie ktoś, kto funkcjonuje w środowisku, w którym plucie jadem jest tak ważne niczym hadżdż dla muzułmanów. Nie myliłam się, pociąg odjechał, następnego raczej nie będzie.
- Elina von Gredensburg
- Przewodnik

- Burek
- Mistrzunio
- Wschodząca Gwiazda
How cutie! To czyni ze mnie żonę pierwszego konduktora! Przynajmniej mi nie zrobił żadnego świństwa do tej pory w przeciwieństwie do poprzedniego.
- August de la Sparasan
- Weteran

- Burek
- Mistrzunio
- Wschodząca Gwiazda
Słodziaki z was. Z perspektywy czasu, cieszę się z rozwodu z hohenburgerami. Jak długo można było funkcjonować w tak dysfunkcyjnej rodzinie. Chyba o tym magisterkę z mikrozofii zrobię!!
- August de la Sparasan
- Weteran
Z perspektywy czasu, cieszę się z rozwodu z hohenburgerami. Jak długo można było funkcjonować w tak dysfunkcyjnej rodzinie
Trochę racja, Hohenburgoffie to dość nietypoffy ród, choć może dodaje im to kolorytu. Ale nie ffiem, sam do nich nie "należę" (co za osobliffe w skojarzeniach określenie - należeć do rodu! - taka dygresja).