P - VAT Sparasan
CH - Natalie Waksman
U - Fatima Sparasan Popow-Chojnacka
Karl von Schwarzengrau, Kaspar Waksman, Henryk Wespucci
P - VAT Sparasan
CH - Natalie Waksman
U - Fatima Sparasan Popow-Chojnacka
Karl von Schwarzengrau, Kaspar Waksman, Henryk Wespucci
Poślubić - Wakmana
Chędożyć - Wespucciego (tradycji rodowej Harlinów musi stać się za dość)
U - Karl von Czarnoszary
Schneider (Krzysztof Kononowitz) z UTNu, Joanna Walczak, Grzegorz Szarak

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

P - Joanna Walczak
CH - Grzegorz Szarak
U - Schneider
Ametyst Faradobus, Karol Medycejski, Aleksandra Dostojewska

P - Ametyst Faradobus
Ch - AIDS
U - Karol Medycejski
Bazyli Izaak von Hohenburg, Helwetyk Romański, Antoni Moskwicz z Dreamlandu ponownie.
P - Bazyli Izaak (dla wpływów)
Ch - Moskwicz (za avatar)
U - Helwetyk (za stworzenie rządu światowego)
Franklin Garamond, Andżej-Chan, Pel Nander

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

P - Pel Nander
Ch - Andżej-Chan
U - Helwetyk
Aleksander Novak, Maciej Kamiński, Aris Kostas
P - Maciej Kamiński
Ch - Aleksander Novak
U - Aris Kostas (i tak już nie żyje)
Henryk Ziemiański/Klemens V/Aleksander Czerepach
P - Henryk Ziemiański
Ch - Klemens V
U - Aleksander Czerepach
Stanisław Wieniawa, Pio de Medici, Mikołaj Dreder

CH - Tak Sweybrał
P - Leonid Repulijski
U - Kaspar Waksman
Borys Zamycki, Krzysztof Windsor, Lieselotte Augentrost
chędożyć, poślubić, uśmiercić
CH - Lieselotte Augentrost
P - Krzysztof Windsor
U - Borys Zamycki
Heinz-Werner Grüner/Sophie Suzanne/Aleksy I Komnen(Cesarz Bizancjum)
CH - Sophie Susanne
P - Aleksy Komnen
U - Heinz Werner-Gruner
Fiodor Swirydiuk/Adolf Kitler/Aleksander Egval