Dobry wieczór!

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Przewodnik
Przewodnik

Dobry wieczór!

Post autor: Markus Wettin »

Dobry wieczór Nordato!

Nazywam się Markus Wettin, choć być może niektórzy kojarzą mnie z dawnych lat jako Feliksa Spirkina. Przybywam z Imperium Nandyjskiego oraz z Księstwa Sarmacji. Cieszę się, że wreszcie udało mi się dotrzeć do Waszego kraju, ponieważ kontynent nordacki zawsze był mi szczególnie bliski. Z nadzieją na przyszłość, pełną współpracy i wzajemnego szacunku, witam Was raz jeszcze serdecznie! 😄 

(-) Maarik Vettari

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Re: Dobry wieczór!

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Dzień dobry!

Niezmiernie miło mi jest powitać szanownego Pana w II Federacji Nordackiej 😄

Mam nadzieję, że ponownie poczuje Pan tego nordackiego ducha, który dalej jest w naszej społeczności. W razie pytań służę pomocą!

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Witamy już oficjalnie i zapraszamy do współpracy. Dużo rzeczy mamy jeszcze w budowie, ale się powoli rozwijamy.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Henryk Ziemiański
Mentor
Mentor

Post autor: Henryk Ziemiański »

Serdecznie witam panie Markusie. Proszę się rozgościć. Pozwolę spytać o pańskie zainteresowania? Jeśli pan interesuje się polityką, to zapraszam do Koalicji Konserwatywnej, która jest obecnie jedną z głównych sił politycznych naszego narodu.

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  kardynał  Ziemiański OSI

Arcybiskup achkovski

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria

Hrabia Bari

Baron Andalo

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin

file_00000000e3b4821088350ccc6c5d7db0.png.b5f6f2a0dedcbf8998fe6bc4a1257b23.png

1260.png

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Weteran
Weteran

Post autor: Peetri Romanaav »

Hei homikud! 
Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Awatar użytkownika
Markus Wettin
Przewodnik
Przewodnik

Post autor: Markus Wettin »

Dziękuję bardzo serdecznie za miłe przywitanie!

Cytuję słowa Piotr Romanow (26 lut 2025, 15:30):

Hei homikud! 
Wybacz, że nie przywitałem Cię wcześniej, ale pamięć imperatora na prawo sobie czasami zapomnieć o obowiązkach. Witaj w FNie i przyzwyczajaj się do nowego domu. 😉

Nie śmiałbym mieć pretensji do Waszej Imperatorskiej Mości! Powoli zaczynam się rozgaszczać. 😄 

(-) Maarik Vettari

Awatar użytkownika
Łukasz Benedykt Skrzynecki
Kontrybutor
Kontrybutor

Post autor: Łukasz Benedykt Skrzynecki »

Witam serdecznie.

JE Łukasz Benedykt Skrzynecki herbu Kozioł

101005704499827302.png

Klon @Artur Kardacz

ODPOWIEDZ