Komunikaty Naczelnego Dowództwa Zjednoczonych Sił

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Re: Komunikaty Naczelnego Dowództwa Zjednoczonych Sił

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

https://nordata.org/dp/akt.php?id=248

Dziękuję Panu za dotychczasową służbę i współpracę w ramach Zjednoczonych Sił, ale i Federacji w ogóle. Pozostaje mi uszanować Pańską decyzję i życzyć wszystkiego dobrego na nowych, pozamikronacyjnych ścieżkach życia.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: karol flibustier keane »

Poza mikro nie ma życia 😉 Gdzie on się pcha! Do krainy zombie?

Awatar użytkownika
Edward Teague
Entuzjasta
Entuzjasta

Post autor: Edward Teague »

A co tam, zombie też fajne jest. Wróci, zarażony bakcylem mikro 😉

Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Ech, co za słowa,

Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Próba rozwalenia forum, napisane na opóźniaczu kilka wiadomości naraz, ciekawe, czy się wam wykopyrtnie? 😉

Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Chyba nic z tego, ten wylazł, a inne wciąż mieli 😄 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

1223177265_NaczelneDowdzctwo.png.7999029963e27d6aa19c34ed462249df.png

Obywatelki, Obywatele, mieszkańcy i przyjaciele pokoju!

@Mieszkaniec@Obywatel Federacji

Dzisiaj II Federacja Nordacka padła ofiarą bezprawnego i niedemokratycznego ataku. Wrogie dialogowi i przeciwne solidarności narodów siły dokonały nielegalnej secesji fragmentu integralnego terytorium Monarchii Kiryjskiej. Pomimo tego, że Konstytucja II Federacji Nordackiej życzliwie gwarantuje regionom prawo do wystąpienia ze wspólnoty w sposób legalny, secesjoniści z Komitetu Odnowy Secesyjnej Republiki Westlandu posłużyli się kłamstwem, aby przemocą wyrwać z naszej wspólnoty ziemie, których mieszkańcy zadowoleni są z życia w II Federacji Nordackiej. Nawet najbardziej wyrafinowana propaganda nie zmieni faktów: Nordata jest ofiarą bandyckiego ataku samozwańczej Secesyjnej Republiki Westland.

Dotarła już do mnie jako Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił informacja o tym, że Prezydent Sparasan ogłosił stan wojny. Wzywam wszystkich Obywateli i mieszkańców do zachowania jedności w obliczu tego nieusprawiedliwionego ataku na II Federację Nordacką. Wiem, że na co dzień różnią nas poglądy polityczne, osobiste symaptie i antypatie, ale to nie jest czas na rozłamy. Właśnie tego chce od nas wróg: abyśmy byli podzieleni. Musimy stać razem ramię w ramię, aby stawić czoła zagrożeniu naszego bezpieczeństwa. Wzywam wszystkich, którzy cenią pokój, do wsparcia ofiary tej wojny - II Federacji Nordackiej. Najgorliwszych obrońców pokoju zapraszam do zgłoszenia się do służby w Legi Nordaty. Służyć w niej może każdy mikronauta, niezależnie od tego, czy jest Obywatelem II Federacji Nordackiej, czy też nie.

Wolność, równość, sprawiedliwość!

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dowództwo”