Partia Pracy Muratyki

Dział zawierający spis wszystkich partii politycznych działających na terenie Muratyki.

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Partia Pracy Muratyki

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Partia Pracy Muratyki (PP)
Logo PPM
Liczba członków:

95 (? 5)

Ideologia:

Centrolewicowe poglądy, prawa pracowników, opieka społeczna, państwo dobrobytu.

Poglądy gospodarcze:

Społeczna gospodarka rynkowa, regulowany kapitalizm.

Opis:

Tradycyjna partia o centrolewicowych poglądach. PP wierzy w budowanie silnych, zjednoczonych społeczności poprzez inwestowanie w programy socjalne, edukacyjne oraz promowanie wartości narodowych.

Ostatnio zmieniony 04 lip 2024, 20:43 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Re: Partia Pracy Muratyki

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Lider się zgłasza do akcji. #DefaszyzacjaMuratyki

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Cytuję słowa Kamiljan de Harlin (30 cze 2024, 12:12):

Lider się zgłasza do akcji. #DefaszyzacjaMuratyki

Czekamy na efekty w takim razie ?

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Senat Partii ogłasza zmianę nazwy i loga.

100895599741632757_t.png
100895599741632756_t.png
P34390514D6352787G.jpg&f=1&nofb=1&ipt=23

Partia Pracy Muratyki powstała w proteście wobec pogarszającej się sytuacji materialnej muratyckich pracowników. Mamy dość pracowania ponad siły za pensje rosnące wolniej od inflacji. Mamy prawo żądać o państwa godnych warunków pracy, godnego mieszkania i godnej płacy. Nikt nie powinien być pozostawiony samemu sobie.

Chcemy zbudować nowoczesne państwo dobrobytu, bo stać nas na to. Nie wierzmy w bajki demagogów, którzy mowią, że to jeszcze nie czas na prawa pracownicze, jeszcze za wcześnie na programy socjalne i jeszcze nasza gospodarka nie rozwinęła się wystarczająco, żeby państwo budowało mieszkania na wynajem. Rozwój dla samego rozwoju to ideologia komórki nowotworowej. Rozwój gospodarczy ma być dla nas środkiem do celu, a nie celem samym w sobie. Bo prawdziwym celem jest dobrobyt i dobrostan naszych obywateli.

Bądźcie częścią tej zmiany, dołączcie do Partii Pracy Muratyki!

Ostatnio zmieniony 01 lip 2024, 22:20 przez Kamiljan de Harlin, łącznie zmieniany 1 raz.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Niniejszym składam dymisję ze stanowiska prezesa partii. Proszę potencjalnego nowego prezesa zachowanie dziedzictwa partii, jej symboliki i ideologii.

Moja decyzja jest przemyślana, ostateczna i nieodwołalna, a wynika z chęci wycofania się z życia politycznego, aby ułatwić mojemu organizmowi walkę z realiozą.

Dw: @Waksman

ODPOWIEDZ

Wróć do „Partie polityczne”