Zapytanie do PU

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Zapytanie do PU

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Szanowny Panie Prezydencie @Piotr Pawłow!

Przychodzę do Pana z bardzo ważnym pytaniem, mianowicie - czy w Azymuckim Ulenie będzie prowadzony jakiś rejestr mieszkańców/zameldowanych? Nie ukrywam, że moje ostatnie działania włożone w pomoc Azymutii przyczyniły się do powstania wewnątrz mnie chęci do dłuższego związania się z tym terytorium, dlatego pytam o powyższe. Z góry dziękuję za odpowiedź!

/-/ KW-D

Awatar użytkownika
Peetri Romanaav
Weteran
Weteran

Re: Zapytanie do PU

Post autor: Peetri Romanaav »

Cytuję słowa Waksman (28 gru 2021, 15:59):

Szanowny Panie Prezydencie @Piotr Pawłow!

Przychodzę do Pana z bardzo ważnym pytaniem, mianowicie - czy w Azymuckim Ulenie będzie prowadzony jakiś rejestr mieszkańców/zameldowanych? Nie ukrywam, że moje ostatnie działania włożone w pomoc Azymutii przyczyniły się do powstania wewnątrz mnie chęci do dłuższego związania się z tym terytorium, dlatego pytam o powyższe. Z góry dziękuję za odpowiedź!

/-/ KW-D

Szanowny Kasparze,
Na chwilę obecną nie myślałem jeszcze nad wprowadzaniem meldunków, a także rejestrów. Wiem, że z czasem będę chciał prowadzić rejestr mieszkańców miast, ale może warto pomyśleć o całym regionie?

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Re: Zapytanie do PU

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Właśnie rejestr zameldowanych w Azymutii byłby dobrym punktem odniesienia. Zobaczylibyśmy wówczas kto chciałby pomóc w rozwijaniu tego regionu ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Azymucki Ulen”