Biuro Redakcji Nowiny Nadmorskie
- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

- Użytkownik Usunięty 233518
- Kontrybutor
Re: Biuro Redakcji Nowiny Nadmorskie
- Maszyna do postów

A co to ma cieszyć. Pieniądz to pieniądz. Każdy powinien mieć na godne rzycie, ale nie zawdzięczajmy tego lewakom.
A komu jak nie lewakom mamy zawdzięczać tą sytuację? Z tego co widziałem to aktualnie aktywiści lewicy i centro-lewicy działają najwięcej, praktycznie w każdej sferze, więc komu? Ja się bardzo chętnie dowiem, bo chciałbym osobiście złożyć tej osobie serdeczne gratulacje.
- Kontrybutor
A komu jak nie lewakom mamy zawdzięczać tą sytuację? Z tego co widziałem to aktualnie aktywiści lewicy i centro-lewicy działają najwięcej, praktycznie w każdej sferze, więc komu? Ja się bardzo chętnie dowiem, bo chciałbym osobiście złożyć tej osobie serdeczne gratulacje.
Aktualnemu rządowi, to on ma wpływ na nasze Państwo i między innymi na stabilność waluty.
- Maszyna do postów

Aktualnemu rządowi, to on ma wpływ na nasze Państwo i między innymi na stabilność waluty.
Aktualny rząd więcej siedzi na dupie, niż robi. Mało jest w rządzie ministrów, którzy faktycznie zajmują się swoją pracą tak, jak należy. Stabilność utrzymują, to fakt, ale nie zmienia to tego, że ich działania obywatele powinni widzieć. Teraz jest tak, że tych działań nie widać praktycznie żadnych.
- Użytkownik Usunięty 233517
- Profesjonalista
Aktualny rząd więcej siedzi na dupie, niż robi. Mało jest w rządzie ministrów, którzy faktycznie zajmują się swoją pracą tak, jak należy. Stabilność utrzymują, to fakt, ale nie zmienia to tego, że ich działania obywatele powinni widzieć. Teraz jest tak, że tych działań nie widać praktycznie żadnych.
Daj spokój, od dwóch tygodni próbują ustalić jakie mają podejście do legalizacji marihuany.
- Kontrybutor
Minister @Henryk Ziemiańskirobi na prawdę wiele. Nie można na niego powiedzieć złego słowa. Reszta? Faktycznie jest niewidoczna.
- Maszyna do postów

Daj spokój, od dwóch tygodni próbują ustalić jakie mają podejście do legalizacji marihuany.
Ja czekam z upragnieniem na efekty tego ich zebrania. Szkoda tylko, że słuch po politykach Koalicji Konserwatywnej jak na razie zaginął ?
Minister @Henryk Ziemiańskirobi na prawdę wiele. Nie można na niego powiedzieć złego słowa. Reszta? Faktycznie jest niewidoczna.
Jak na razie Pan Minister Ziemiański jedyne co robi to lata po całej II Federacji tylko po to, żeby kogoś poprzeć, albo się z kimś zgodzić. Faktycznie dużo robi. Gdzie są jakieś faktyczne działania jako Minister? Sądy teraz działają tak, że nie działają. Dalej czekam na to, żeby założona przeze mnie sprawa w Naczelnym Sądzie Federalnym została w ogóle rozpoczęta. A tu nic - głucha cisza.