[WSG] Informator giełdy
- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

- AleksanderNovak
- Przewodnik
Re: [WSG] Informator giełdy
AKTUALIZACJA CEN 30.05.2024 - OBNIŻKA CEN
21 sztuk złota możemy natychmiast sprzedać i wysłać za promocyjną cenę 79?!
Kontakt na discorda lub przez forum
Kopalnia złota "Gruda" w Westlandzie dostarczy każdemu złoto NA ZAMÓWIENIE.
ZŁOTO JEST POTRZEBNE DO PRODUKCJI POJAZDÓW, SAMOCHODÓW I CZOŁGÓW - JEST POTRZEBNE PRZY PRODUKCJI ELETRONIKI.
CENNIK SPRZEDAŻY NA ZAMÓWIENIE (przyjmuję kurs nord-libert 1:100):
10 sztuk złota = 49? (1szt złota/4.9?, czas oczekiwania: kilka dni)
25 sztuk złota = 119? (1szt złota/4.76?, czas oczekiwania: ~5 dni)
50 sztuk złota = 199? (1szt złota/3.98?, czas oczekiwania: około tygodnia)
100 sztuk złota = 379? (1szt złota/3.79?, czas oczekiwania: około miesiąca)
CENY DOTYCZĄ PRYWATNE PRZEDSIĘBIORSTWA I PRYWATNYCH KUPCÓW
DLA FIRM PAŃSTWOWYCH DWA RAZY DROŻEJ
- AleksanderNovak
- Przewodnik
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Zatrudnię się w firmie WSG. Ktoś zatrudnia pracowników w WSG? Jestem chętny do pracy. Nie chcę być właścicielem firmy, tylko pracownikiem. To co, jakaś praca jest?

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

Zatrudnię się w firmie WSG. Ktoś zatrudnia pracowników w WSG? Jestem chętny do pracy. Nie chcę być właścicielem firmy, tylko pracownikiem. To co, jakaś praca jest?
Cóż za ofiarnickie myślenie! Pochwalam. Obecnie chyba wszystko leży i kwiczy, ale że kol. Waksman pracuje nad WSG2 (żeby Ewunia miała w co grać), to mogę Panu zapewnić posadę w Kirianexie. Jakie masz Pan kwalifikacyje?
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Cóż za ofiarnickie myślenie! Pochwalam. Obecnie chyba wszystko leży i kwiczy, ale że kol. Waksman pracuje nad WSG2 (żeby Ewunia miała w co grać), to mogę Panu zapewnić posadę w Kirianexie. Jakie masz Pan kwalifikacyje?
W sumie niewielkie - byłem przez długi czas rolnikiem, potem dostałem jakieś nudne stanowiska w UTN, I FN i II FN, a teraz zajmuję się Magią Wody. Macie jakiś sposób by mnie zexploitować z tymi kwalifikacjami?

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Mały Król

W sumie niewielkie - byłem przez długi czas rolnikiem, potem dostałem jakieś nudne stanowiska w UTN, I FN i II FN, a teraz zajmuję się Magią Wody. Macie jakiś sposób by mnie zexploitować z tymi kwalifikacjami?
Proszę mi więcej opowiedzieć o owej Magii. Byłby Pan w stanie zrobić infinite water glitch?
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio

- Mały Król

Nie, ale chętnie mogę odwrócić bieg rzeki, aby nawodnić pola na pustyni i spowodować katastrofę ekologiczną za 10 lat. Mogę też przywołać falę mrozów na konkurencyjne pola albo eksplodować lód w biurze konkurencji.
Dobrze, możemy Panu zaproponować posadę Wyższego Egzekutora Kampanii i Menedżera Zasobów Agrarnych. Pańskim zadaniem będzie przede wszystkim zapewnianie farmom firmy (oraz tym należącym do Ministerstwa Rolnictwa, mamy tajny deal) niesprawiedliwej przewagi nad konkurencją, którą będzie Pan agrarnie udupiać.