Federalny Wątek Kosmiczny

A jak ktoś z Was chciałby śledzić na bieżąco rzeczy, które dzieją się w Starbase to osobiście mogę polecieć stronkę WAI Multistream albo kanały na YouTube What about it!?, LabPadre Space, RGV Aerial Photography, a jak ktoś koniecznie potrzebuje po polskiemu no to mogę polecieć kanał Rakietomania bo nikogo innego, kto by to opisywał to na polskim youtubie nie ma XD
No dobra to teraz gorsza (?) informacja: Od jutra do 30 maja przechodzę na mikronacyjny (i wikipedyjny) urlop. Jednak już teraz mogę zapowiedzieć, że po moim powrocie zacznę działać bardziej na poważnie, ponieważ w mikronacjach potrzebna jest solidna dawka informacji przygotowująca do ITF-4 (czwartego lotu Starshipa) bo jestem w stanie założyć się o 10 000 palatynów, że tuż po starcie internet zaleje istna fala dezinformujących pseudo artykułów o których wyrażałem już swoje zdanie w jednym z poprzednich postów w wątku. Więc do zobaczenia już wkrótce!

dzisiaj anulowano projekt dearMoon ale o tym wypowiem się więcej jutro bo możliwe, że w całej sprawie mamy trochę polityki w tle weźcie pod uwagę, że maezawa przestał obserwować muska z miesiąc temu, a też powód z tym, że nie wyrobili się z terminem jest trochę słabe bo chyba każdy zdawał sobie sprawę, że nie da się stworzyć największej rakiety na świecie w 6 lat, która byłaby zdolna do transportu osób przecież to było wiadome już od kilku lat, że te wszystkie terminy nie są realne no ale o tym wypowiem się więcej jutro więc do zobaczenia!
Nie wyrobię się dzisiaj no ale dam Wam info, że RGV Aerial Photography stworzył superową stronę dzięki której pooglądacie sobie jak zmieniała się placówka Starbase na przestrzeni ostatnich kilku lat!
Polecam serdecznie!Federalny Wątek Kosmiczny

Proszę się przygotować na solidną dawkę informacji o Starshipie, ponieważ jego czwarty lot odbędzie się właśnie dzisiaj o godzinie 14:00! Oczywiście jak najwcześniej będzie to możliwe to postaram się Wam podać link do transmisji :3