Biuro ministra spraw wewnętrznych znajduje się na drugim piętrze w budynku ministerstwa. Sekretarką ministra jest pani Janina, która zajmuje się obsługą petentów.

Biuro ministra spraw wewnętrznych znajduje się na drugim piętrze w budynku ministerstwa. Sekretarką ministra jest pani Janina, która zajmuje się obsługą petentów.
Te wszystkie szafy, krzesła, obrazy, dywaniki weźmiesz na plecy niedługo, Panie @Henryk Ziemiański.
Nie, pozostaną w gabinecie do dyspozycji następnego ministra.
Czy Wasza Ekscelencja Minister Spraw Wewnętrznych Heniu Ziemiański przyjmuje do swojego gabinetu audiencje obywateli?
Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej
Klon należący do@Kamiljan de Harlin
Oczywiście.
Dobry wieczór Panie Ministrze @Henryk Ziemiański,
Chciałbym prosić Pana o pomoc w uzyskaniu listy obywateli takich struktur państwowych wchodzących w skład Federacji Nordackiej jak:
->Republika Muratyki
->Imperium Kiriańskie
->Republika Klindonii
->Królestwo Hawilandu
Próbowałem znaleźć listę obywateli będących reprezentantami poszczególnych dzielnic/państw, ale nie udało mi się tego znaleźć bądź niezbyt dokładnie szukałem. Skoro Pan Minister @Henryk Ziemiańskijest w stanie wyłapywać konflikty w innych v-krajach, to może w wyżej wymienionym zakresie Panu Ministrowi uda się zdobyć informacje. Sądzę, że informacja, o którą proszę okaże się przydatna przy kreowaniu polityki wewnętrznej Federacji Nordackiej.
Z wyrazami szacunku,
Hieronim Bryz
Niestety, ale nie mogę ujawnić takich informacji.

No cóż. Dziękuję za wyjaśnienie, myślałem tylko że tych danych nie można ujawnić.

No cóż. Dziękuję za wyjaśnienie, myślałem tylko że tych danych nie można ujawnić.
To ja mam ci wyjaśniać pacanie? To ja jestem Ministrem Spraw Wewnętrznych II Federacji Nordackiej? To ja mam takie rzeczy wiedzieć? Miej litość i serio złóż dymisję, bo to już się chore robi żeby taka osoba jak ty piastowała tak ważne stanowisko.
Warto poszukać np w Muratyce w dziale Pałac Prezydenta, w Kirianii w dziale Pałac z Bursztynu i Miedzi. W Klindonii jeszcze nie ma listy, zaś co do Hawilandu to nie mogę znaleźć.

Królestwo Hawilandu nie wchodzi w skład Federacji panie Bryz.
Królestwo Hawilandu nie wchodzi w skład Federacji panie Bryz.
Żarty sobie Pan robi, Panie Premierze @Bolesław Kirianóo von Hohenburg? Pan @Tadeusz I Wielkijest Prezydentem Federacji Nordackiej i jednocześnie królem Hawilandu i Hawiland nie wchodzi w skład Federacji?? To czym jest? Poproszę o przedstawienie struktury administracyjnej Federacji Nordackiej tj. które kraje wchodzą w skład, na jakiej podstawie prawnej, do kiedy obowiązuje umowa z tymi krajami, dlaczego jedne wchodzą, a drugie już nie... Macie bajzel w strukturze administracyjnej, a Pan Minister @Henryk Ziemiańskiodpowiada "na odwal się Pan". Zresztą, jaki Premier taki i Pan minister.
Proszę zrobić z sobą, Panie @Bolesław Kirianóo von Hohenburg i z Panem @Henryk Ziemiańskiporządek. Jesteście zakałami!
Warto poszukać np w Muratyce w dziale Pałac Prezydenta, w Kirianii w dziale Pałac z Bursztynu i Miedzi. W Klindonii jeszcze nie ma listy, zaś co do Hawilandu to nie mogę znaleźć.
Radzę Szanownemu Ministrowi Spraw Wewnętrznych @Henryk Ziemiańskiruszyć dupę do poszczególnych państw wewnętrznych i zdobyć tę informację dotyczącą aktualnej ilości obywateli Federacji Nordackiej, a następnie przedstawić mi ją w formie raportu. Jak się boisz bądź nie wiesz jak to zrobić, to weź Premiera @Bolesław Kirianóo von Hohenburgza rączkę i niech Szanownego oprowadzi. Masz przynieść mi te dane w zębach! Rozumiemy się, nierobie?