Tutaj pisać możemy o realu, sprawy wojenne, polityczne, itd.
?
Tutaj pisać możemy o realu, sprawy wojenne, polityczne, itd.
?
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
ktoś mniej ważny
a słyszeliście o reporterze BBC aka Big Black Cock który wysyłał swoje nagie zdjęcia i prosił o takie zdjęcia niepełnoletnią? XD
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
ktoś mniej ważny

Do czego to doszło, że trzeba dorabiać dodatkowe korony na "testach technicznych"...
(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".
Najpierw chłop się zabił (i inne osoby) bo jechał za dużo w terenie zabudowanym, potem strzelanina w Poznaniu, wczoraj chłop popełnił samobójstwo, spadł z budynku, a teraz to samo zrobił znany youtuber Ravgor, ja nie wiem co sie w polsce odpierdala
Najpierw chłop się zabił (i inne osoby) bo jechał za dużo w terenie zabudowanym, potem strzelanina w Poznaniu, wczoraj chłop popełnił samobójstwo, spadł z budynku, a teraz to samo zrobił znany youtuber Ravgor, ja nie wiem co sie w polsce odpierdala
No ja nie wiem, ale co do 2 ostatnich przypadków, jeśli któryś z Hawilandczyków czuje się źle, ma chęci samobójcze, to dzwońcie pod któryś z tych numerów:
116111 - numer zaufania dla dzieci i młodzieży
116123 - numer zaufania dla osób dorosłych
bo naprawdę to co się dzieje to jest straszne, i zapobiegajmy temu, ja ogólnie bym wszystkim chciał powiedzieć, nawet osobom spoza Hawilandu, aby w razie co dzwonić pod te numery, zamiast brać sprawy w swoje ręce