Czyli powstanie związek republik z tylko jedną republiką. Się porobiło.
Początek Nowych Reform
- Albert Fryderyk de Espada
- Mały Król

- Robert Drenin
- Weteran
Re: Początek Nowych Reform
Czyli powstanie związek republik z tylko jedną republiką. Się porobiło.
Nie, nie o to chodzi. Rzecz w tym, że na jednej wyspie są de facto dwie narodowości (bo czesnoradczycy mieliby być Słowianami) i zamysł jest taki, że z obecnej republiki wyodrębni się drugą - Kucelgradzką Republikę i będzie funkcjonować jednocześnie wraz z Czesnoradzką Republiką. Więc na szczęście, dzięki takiej różnorodności, jesteśmy w stanie utworzyć związek dwóch państw.
Towarzysz Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Albert Fryderyk de Espada
- Mały Król

Nie, nie o to chodzi. Rzecz w tym, że na jednej wyspie są de facto dwie narodowości (bo czesnoradczycy mieliby być Słowianami) i zamysł jest taki, że z obecnej republiki wyodrębni się drugą - Kucelgradzką Republikę i będzie funkcjonować jednocześnie wraz z Czesnoradzką Republiką. Więc na szczęście, dzięki takiej różnorodności, jesteśmy w stanie utworzyć związek dwóch państw.
To ma już więcej sensu. Tylko kto zajmie się tym nieszczęsnym Kucelgradem, ostatni pretendent po głośnych zapowiedziach gdzieś czmychł i na następcę się nie zanosi.
- Robert Drenin
- Weteran
Jest git.
To świetnie. To zatem możemy jeszcze co nieco powiedzieć o hymnie najwyżej, jeżeli mielibyśmy w planach zmienić go.
To ma już więcej sensu. Tylko kto zajmie się tym nieszczęsnym Kucelgradem, ostatni pretendent po głośnych zapowiedziach gdzieś czmychł i na następcę się nie zanosi.
Ciężko powiedzieć. Podobnie jak z resztą nie wiadomo, kto mógłby wtedy zarządzać Czesnoradem jako Republiką składową. Ale to zobaczymy, może jednak okaże się, że niektórzy obywatele wyrażą chęć, aby zarządzać jedną z tych Republik. W przeciwnym wypadku albo pozostaną Vacaty na tych miejscach, albo tradycyjnie Towarzysz Molotin weźmie jedną Republikę, a ja drugą pod zarządzanie.
Towarzysz Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
Moglibyśmy mieć niby międzynarodówkę, lecz hymn całego związku byłby świetny.

- Robert Drenin
- Weteran
Zgadzam się w pełni, tylko jeśli dobrze pamiętam, to chyba Bialenia lub Brodria miała. Chyba, że mimo wszystko bierzemy melodię.
Towarzysz Robert Drenin
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
ale nie chodziło mi o hymn związku radzieckiego, tylko o nasz własny hymn

- Robert Drenin
- Weteran
W jaki sposób nasz własny. Bo niestety żadnej własnej melodii nie mamy zrobionej, a nie wydaje mi się, że ktoś umie wśród naszych obywateli.
Towarzysz Robert Drenin
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
- Robert Drenin
- Weteran
To może w sumie Towarzysz zaproponować, jeżeli coś Towarzysz ma, albo zna kogoś itd. W przeciwnym razie wydaje mi się, że musimy jednak zastosować już istniejącą melodię.
Towarzysz Robert Drenin
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
Pewnie zastosujemy istniejącą, ale nie zsrr. Nasz Związek Kolektywistycznych Republik Rad będzie miał własny tekst do istniejącej melodii.

- Robert Drenin
- Weteran
To tak możemy jak najbardziej zrobić, tylko chodzi mi właśnie o samą melodię. Jaka to może być melodia, do której podłożymy własny tekst.
Towarzysz Robert Drenin
- Włodzimierz Molotin
- Weteran
- Robert Drenin
- Weteran
Znaczy, przydałoby się może w jakiś najbliższy czas, z uwagi na konieczność umieszczenia go wtedy w ustawie. Aczkolwiek to zależy, jak długo też ustawe by się pisało. Może uda mi się napisać ustawę o symbolach minimum do jutra, jednakże może być, że później dopiero skończę.
Towarzysz Robert Drenin
- Robert Drenin
- Weteran
Dobrze, to może ja rozpocznę od siebie, jakie propozycje proponowałbym na hymn nasz (oczywiście tylko melodia na ten moment):
Towarzysz Robert Drenin