Postanowiłem się oficjalnie przywitać z nowoprzybyłym v-krajem w Unii Nordackiej i jednocześnie zapytać, czy byłaby możliwość uzyskania obywatelstwa, a co za tym idzie, zamieszkania w Królestwie Hawilandu?
Z góry dziękować za odpowiedź.
Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »
Postanowiłem się oficjalnie przywitać z nowoprzybyłym v-krajem w Unii Nordackiej i jednocześnie zapytać, czy byłaby możliwość uzyskania obywatelstwa, a co za tym idzie, zamieszkania w Królestwie Hawilandu?
Z góry dziękować za odpowiedź.
Post autor: Tadeusz I Wielki »
Sael! Od 2 stycznia w Hawilandzie są wymogi otrzymania obywatelstwa. 2 z tych wymagań mógłbyś spełniać (tj. miejsce zamieszkania w Hawilandzie i określenie swojej narodowości), jednakże w wymogach jest zapisek o tym, że osoba chcąca mieszkać w Hawilandzie musi udzielać się w nim przez co najmniej 2 tygodnie, przy dużej aktywności wymaganie zniżone zostanie do 1 tygodnia, natomiast drugi wymóg to neutralne stosunki z państwami Unii Nordackiej i z państwami z którymi Hawiland utrzymuje stosunki dyplomatyczne. Pan aktualnie ma konflikt z Insulią, więc niestety muszę oddalić pańską prośbę. Może pan się jednak udzielać w Hawilandzie jako mieszkaniec, i może pan tworzyć instytucje itd. Jeśli będzie pan wystarczająco aktywny a konflikt z Insulią zmniejszy się, wtedy będe mógł pana przyjąć, natomiast aktualnie nie chcę psuć stosunków dyplomatycznych z Insulią.
Pozdrawiam
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Post autor: Użytkownik Usunięty 233519 »
Królu złoty!
Chciałbym sprostować. To nie ja mam konflikt z Insulią, tylko Insulia ma problem ze sobą. Czy Wasza Królewska Mość widzi gdzieś tu Insulię na tym forum? Nie. Zatem nie ma żadnego konfliktu pomiędzy mną, a Insulią. Insulia jest bytem nieodgadnionym i nigdy niewiadomo, czy v-żyją czy nie v-żyją. Są gdzieś poza Unią Nordacką i nie wnoszą nic do Unii Nordackiej poza papierkiem, którym się można podetrzeć.
Proponuję przymknąć oko na konflikt, którego nie ma i przyjąć mnie do grona obywateli Hawilandu. Co Waszej Wysokości zależy?
Post autor: Tadeusz I Wielki »
Czyli nici z dealu? ?
Nie było mnie, więc teraz dopiero mogłem przejrzeć dokładniej wszystko, ale nie spełniałby pan warunków obywatelstwa: aktywność w Hawilandzie, i podtrzymuje to, że ma pan konflikt. Jednakże pańskie konto zostało usunięte przed administracje, co pokazuje że nie moglibyśmy pana pomimo wszystko przyjąć.
I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski
Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Style autor: Arty - Aktualizuj phpBB 3.2 autor: MrGaby
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi. W dowolnym momencie możesz zmienić swoje preferencje w ustawieniach prywatności. Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi.
Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Required for forum security, authentication, and essential site functionality.
Helps us understand how the forum is used so we can measure performance and improve the experience.
Controls whether external videos, players, widgets, and other embedded media are allowed to load.