Ciężko nie stawiać krzyżyka na człowieku, który sam stawia krzyżyki na ludziach jakby był na cmentarzu.
Cytuję słowa Vladimir Agucko (13 mar 2023, 20:18):
Właśnie z tym stawianiem krzyżyków na kimś to jest lekki przesadyzm w mikroświecie. Ja, na przykład, nawołuję do zmiany władzy nieinsulijskiej, ale nie zabijam nikogo...To raczej mnie się zabija, czyli to raczej jest problem z tymi, którzy piastują administracyjne stanowiska, że od razu sięgają po ostateczność...
Jakby mógł Szanowny przytoczyć jakieś przykłady takiego postępowania Towarzysza Iwana, to byłbym wdzięczny.
Y, nie? Minus i minus się nie odpychają, tylko dają plusa. Jedynka z fizyki XDDD
To ja nie rozumieć, dlaczego się banuje ludzi w mikroświecie skoro same plusy z tego wychodzą. ? A już wim - cmyntorz się robi i potem te krzyże elektryzują między sobą. Teraz zrozumieć, gdzie tu fizyka. ?
Najpierw Bialenia musiałaby być czymkolwiek zainteresowana. Temat tak samo abstrakcyjny jak pomysł inkorporacji Sarmacji.
Szanowną na pewno te samce bialeńskie byłyby zainteresowane. ? Gorzej jak to same pedalstwo tam zasiedziałe, ale jak to mówią, najlepszym przyjacielem kobiety jest gej, więc będzie Szanowna zadowolona. ? Sarmacji nie trzeba inkorporować. Sarmacja sama się inkorporuje. ?